Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Προκαλεί εντύπωση...

Την περασμένη Παρασκευή (και μετά από πολλές τηλεφωνικές επαφές) επικοινωνήσαμε για άλλη μια φορά με τον Βουλευτή Σάμου κ. Θαλασσινό Θαλασσινό, θέλοντας να του ζητήσουμε να μιλήσουμε στον "αέρα" για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Οκτώβρη.
Μας το αρνήθηκε ευγενικά λέγοντάς μας πως από την στιγμή που το κόμμα ακόμη δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων, δεν μπορεί να μας κάνει καμία απολύτως δήλωση και μας διαβεβαίωσε πως αμέσως μόλις ανακοινωθούν τα ονόματα, θα μας ενημερώσει και εμάς.
Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση είναι πως σήμερα Κυριακή που κυκλοφόρησε η εφημερίδα "ΣΑΜΙΑΚΗ" είδαμε ένα προεκλογικό μήνυμα του κ Θαλασσινού που απευθυνόταν στον Σαμιακό λαό και ζητούσε την ψήφο του, ΧΩΡΙΣ ακόμη η Ν.Δ. να έχει ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων!!!
Είναι επίσης σίγουρο πως ο κ. Θαλασσινός έχει δώσει την εντολή στην "ΣΑΜΙΑΚΗ" για δημοσίευση του προεκλογικού του μηνύματος πριν από την Παρασκευή που μιλήσαμε τηλεφωνικά μαζί του.
Εκτός αν η "ΣΑΜΙΑΚΗ" το έκανε από μόνη της πράγμα που δεν το πιστεύουμε!
Όλα αυτά είναι λίγο περίεργα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aaaa kalla to psema eine to prosontou .

Ανώνυμος είπε...

TOUS EMATHE O KARAMINAS NA LENE ALLITHIES XAXAXAXAXAXIZIZIZIZIZIZI