Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί χθες το βράδυ (για μια σοβαρή πληροφορία που είχαμε) προσπαθούμε να σας δώσουμε πληροφορίες όσο γίνεται περισσότερο διασταυρωμένες και αφορούν τις διεργασίες που γίνονται στα κόμματα για τις εκλογές του Οκτώβρη.
Στην περίπτωση της Ν.Δ. και σε τοπικό επίπεδο, η χθεσινή μας ανάρτηση που αφορούσε τις υποψηφιότητες που θα κατέβουν στον εκλογικό στίβο και αφορούσαν τον Θαλασσινό Θαλασσινό, τον Μιχάλη Αγγελόπουλο και την Έμμυ Καραμηνά, μπορούμε να πούμε πως έφεραν τα πάνω - κάτω!
Αμέσως πήραν φωτιά τα πολιτικά "πηγαδάκια" και το άκουσμα αυτό έφερε ΦΟΒΕΡΕΣ αντιδράσεις ιδιαίτερα στο άκουσμα του ονόματος της κας Καραμηνά.
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως πολλά στελέχη (δυνατά) εξετάζουν το ενδεχόμενο σε ένδειξη διαμαρτυρίας να φύγουν από τους κόλπους της Ν. Δ. και να προσχωρήσουν στον ΛΑ.Ο.Σ.!!!
Καταλαβαίνετε πως μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή και είναι μηνύματα που τα έχει πάρει ακόμη και η Ρηγίλλης!
Υπάρχουν πολλές επίσης αντιδράσεις και από ψηφοφόρους του Μιχάλη Αγγελόπουλου που είναι εξοργισμένοι, αφού θεωρούν πως η υποψηφιότητα της κας Καραμηνά είναι το τέλειο τράβηγμα του χαλιού κάτω από τα πόδια του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και πρώην Περιφερειάρχη
Ίδωμεν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν ειναι και πολλοι οι εξοργισμενοι του μιχαλακη οπως ανακριβως γραφετε,καλυτερα μια γιατρος που μενει στο νησι παρα κρατικοδιαιτοι διορισμενοι περιφεριαρχες που μας θυμουνται σε καθε εκλογικη αναμετρηση

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Η δική μας εκτίμηση είναι πως είναι πολλοί. Η δική σας πως είναι λίγοι. Άρα και οι δυο μπορεί να είμαστε ανακριβείς!
Οι εκτιμήσεις δεν είναι πάντα και ακριβείς!