Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: "Έχουμε όραμα και σχέδιο"

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Θησείο θα μιλήσει, το βράδυ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην επέτειο των 35 χρόνων από την ίδρυση του Κινήματος.
«Έλληνιδες, Έλληνες, ήλθε η ώρα του λαού, ήλθε η ώρα να αποφασίσουμε για το σήμερα και το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας. Ήλθε η ώρα για μια νέα αρχή, για μια νέα πορεία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για προσφυγή στις κάλπες.
«Η κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε» είπε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε δύο φορές εντολή εμπιστοσύνης στην σημερινή κυβέρνηση η οποία αυτή την εντολή όχι μόνο δεν την τίμησε, αλλά ακόμα και αυτονόητες αρχές και αξίες δεν τήρησε. Έχει η ίδια αποκλειστικά την ευθύνη για την βαριά κρίση που περνά σήμερα η χώρα».
«Σήμερα δεν αναμετρώνται απλώς τα κόμματα, αναμετρώνται δύο ριζικά διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις και επιλογές: Από τη μια, μία νεοσυντηρητική επιλογή πελατειακής και αδιαφανούς διαχείρισης διακυβέρνησης της χώρας που μας έφερε στην σημερινή τραγική για τη χώρα κρίση και από την άλλη η προοδευτική λύση, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μια άλλη πορεία της χώρας βασισμένη σε αξίες και αρχές δικαίου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα που μπορούμε να κάνουμε πράξη όλοι μαζί» είπε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «έχουμε τη γνώση, την πολιτική βούληση, ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε προτείνει λύσεις εφικτές και δίκαιες που σέβονται το βιός και τις ελπίδες του ελληνικού λαού και υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροκομματικά ή ισχυρά συμφέροντα των λίγων».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το Κίνημα έχει σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου από την σημερινή κρίση καθώς και την «δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα μας καθηλωμένη».
«Πάνω απ’ όλα όμως έχουμε βαθιά πίστη στις δυνάμεις του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας» είπε ο κ. Παπανδρέου τονίζοντας πως «θα χρειαστεί η συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, όλων εκείνων που θέλουν να δουν την χώρα να προοδεύει, να προστατεύεται ο πλούτος της και να πρωταγωνιστεί».
Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είπε ότι «είναι η ώρα να πάμε μπροστά, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει» και κατέληξε λέγοντας «σας καλώ να συμβάλουμε όλοι στη μεγάλη εθνική προσπάθεια, και σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον» και εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι «μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε».

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: