Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Παρέμβαση για την περιμετρική οδό Δήμου Βαθέος Σάμου

Με παρέμβαση του προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Ιωάννη Λέκκα, ο Βουλευτής του Νομού κ. Θαλασσινός Θαλασσινός τονίζει την ανάγκη για τη λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αστοχίες που έχουν προκύψει κατά την εκτέλεση του έργου της διάνοιξης της περιμετρικής οδού του Δήμου Βαθέος Σάμου.
Στην παρέμβαση του, ο κ. Θαλασσινός, επισημαίνει ότι ενώ έχει ολοκληρωθεί η διάνοιξη της οδού δεν επαρκούν, λόγω αστοχίας, οι ποσότητες για την κατασκευή αντιστηρίξεων που είναι απολύτως αναγκαίες, καθόσον οι απότομες κλίσεις των πρανών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάνοιξη της οδού εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, των περιουσιών τους, της ίδιας της διανοιχθείσης οδού, αλλά και των διερχόμενων από αυτή πεζών και οχημάτων.
Ο κ. Θαλασσινός τονίζει ότι το έργο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και σημειώνει ότι, παρά τις αστοχίες, θα πρέπει να δοθεί άμεση λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: