Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλη απήχηση στον Γιώργο Αβραμίδη

Από την στιγμή που κατά αποκλειστικότητα (και τις πληροφορίες που είχαμε από έγκυρες πηγές της Αθήνας) ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Αβραμίδη στην διεκδίκηση της Βουλευτικής έδρας στην Σάμο τα τηλέφωνά του έχουν πάρει κυριολεκτικά "φωτιά"
"...δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ο κόσμος να δείχνει τόση μεγάλη αγάπη στο πρόσωπό μου" μας δήλωσε σε επικοινωνία μαζί του χθες το βράδυ.
"... έχω εντυπωσιαστεί τόσο πολύ και περιμένω και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου από το κόμμα, για να αρχίσω δουλειά. Μου έκανε εντύπωση πως λέγοντας ακόμα και το όνομά τους ηλικιωμένες κυρίες με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έδιναν συγχαρητήρια"
Σε ερώτησή μας αν ενοχλήθηκε τηλεφωνικά από τους πόντιους συμπατριώτες του μας είπε: "Άλλο πάλι και αυτό! Όπως γνωρίζετε το ποντιακό στοιχείο στην Σάμο είναι ιδιαίτερα μεγάλο και πράγματι με εντυπωσίασαν Τι άλλο να πω. Όλο αυτό με κάνει να βλέπω πως έχω μεγάλη υποχρέωση να ανταποκριθώ στην αγάπη του κόσμου και θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις. Τους ευχαριστώ όλους"


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIASOU GIWRGARA PROPONITARA KATODIGISE TON LA.O.S [[MAS]]STHN MEGALH THS 4 OKT NIKH .

Ανώνυμος είπε...

proedre mas,kurie giwrgo avramidi xarikame pou tha ise upopsifios opws grafoun oi dhmosiografoi ths samou.s'agapame kai tha imaste mazisou.

Ανώνυμος είπε...

einai oraios o avrammidis...

sto pio kalo timing mpike....

''o triantafilopoulos tis samou''