Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Με το δεξί το Καρλόβασι στην Δ' Εθνική! Νίκη με 1-0!

Α.Ο.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ 1
Α.Ε. ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ 0

Ποδαρικό με το δεξί για την ομάδα του Λάκη Χαριλάου την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα της Δ' Εθνικής κατηγορίας, όπου κέρδισε με 1-0 την Α.Ε. Αφάντου Ρόδου, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους οπαδούς του, αφού τα προβλήματα για την ομάδα ήταν αρκετά σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο που στήθηκε αυτή η ομάδα.
Παρόλο που η ομάδα της Ρόδου είχε τις κλασικές ευκαιρίες το Καρλόβασι ήταν αυτό που κέρδισε το πέναλτι στο 80', αλλά ο Γιάννης Κατσιάνης αστόχησε μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα Κεφάλα που το απέκρουσε.
Παρόλο που οι οπαδοί του Καρλοβάσου πίστεψαν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με "λευκή" ισοπαλία, ήρθε στο 88' ο Μπλένταρ Τσιομπάι που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν το γκολ με έξαλλο τρόπο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Καρλόβασι που τόλμησε να πάει στη Δ' Εθνική ενώ οι προηγούμενοι δεν πήγαν!!!Οδυσσέας από Πυθαγόρειο..........