Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Στη μάχη των play-off του Champions League ρίχνεται o Παναθηναϊκός

Η μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Η ομάδα του Henk Ten Cate ρίχνεται απόψε (21:45-NET) στη μάχη των play-off του Champions League, καθώς θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Atletico Madrid στο ΟΑΚΑ.
Στόχος του «τριφυλλιού» στην αποψινή αναμέτρηση με τους «rojiblancos» είναι η διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και η επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ, το οποίο θα του επιτρέψει να το υπερασπιστεί στις 25 Αυγούστου στην Ισπανία.
Ο Ολλανδός τεχνικός των «πρασίνων», σύμφωνα με αυτά που έχει δείξει στις προπονήσεις, θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-2-1.
Η πιθανότερη ενδεκάδα, με την οποία θα αγωνιστεί απόψε ο Παναθηναϊκός είναι η εξής: Την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Galinovic ενώ η αμνυτική γραμμή των πρασίνων από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Moun, Gilberto, Βύντρα και Σπυρόπουλο.
Ο Simao θα είναι ο αμυντικός μέσος μπροστά από τους στόπερ, με τους Mattos και Κατσουράνη να τον πλαισιώνουν. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, στο αριστερό ο Καραγκούνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Cisse.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Τετάρτη 19 Αυγούστου (21:45)
Salzburg (Αυστρία)- Maccabi Haifa (Ισραήλ)
Ventspils (Λετονία)-Zurich (Ελβετία)
Levski Sofia (Βουλγαρία)- Debreceni (Ουγγαρία)
Lyon (Γαλλία)- Anderlecht (Βέλγιο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Atletico Madrid (Ισπανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: