Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Σκουρέικα Σάμου. Έχουν καεί μέχρι στιγμής 100 στρέμματα πευκοδάσους...


Υπάρχουν φόβοι για εμπρηστή που κυκλοφορεί στη περιοχή!!!



Υπό μερικό έλεγχο, έχει τεθεί αυτή την ώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 1:30 το μεσημέρι στο Χωριό Σκουρέικα της Σάμου και συγκεκριμένα στην παραλία Πέρρη.

Στην συγκεκριμένη περιοχή είναι η 3η φορά που ξεσπά πυρκαγιά μέσα σε λίγες ημέρες και όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες που έχουμε, μιλούν για ενδεχόμενο να κυκλοφορεί κάποιος παρανοϊκός εμπρηστής στη περιοχή, που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα.

Η φωτιά έχει μέχρι στιγμής κατακάψει 100 στρέμματα πευκοδάσους και το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων έχει γίνει πολύ δύσκολο, αφού επικρατούν δυνατοί άνεμοι.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έχουν φτάσει 15 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου με 40 άνδρες, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο, 2 πυροσβεστικά βυτία του Στρατού, πολλά εθελοντικά κλιμάκια, αλλά και πυροσβεστικά οχήματα με τους κατάλληλους άνδρες, παρακείμενων δήμων και κοινοτήτων.

Στην παραλία Περρή έσπευσε και πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος αφού στην αρχή υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμένους τουρίστες λουόμενους, χωρίς ευτυχώς να επιβεβαιωθούν

Η εκτίμηση είναι πως σύντομα η φωτιά θα τεθεί σε πλήρη έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: