Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Δηλώσεις του κ. Ζακ Μπαρό από την επίσκεψή του στην Σάμο.


Αμέσως μετά και την "επιθεώρηση" του κ. Ζακ Μπαρό που έκανε στο Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών στην Σάμο προέβει στις παρακάτω δηλώσεις: "...κατανοώ τις δυσκολίες που έχει η Ελληνική κυβέρνηση, που βρίσκεται αντιμέτωπη με όλο και μεγαλύτερους αριθμούς μεταναστών, καταλαβαίνω ότι υπάρχει υποχρέωση κοινοτικής αλλυλεγγύης, αλλά υπάρχει και η υποχρέωση για τον Ελληνικό Λαό και την κυβέρνηση να προσφέρουν άσυλο στους αλλοδαπούς μετανάστες που έρχονται εδώ.

Έχουμε ένα γενικότερο πρόβλημα αυτή την στιγμή, το πρόβλημα της μετανάστευσης και χρειάζεται να συνεργαστούμε και με τις τρίτες χώρες, χώρες καταγωγής και χώρες διέλευσης, ώστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που κοστίζει και σε ζωές."

Στο σημείο αυτό διέκοψε τον κ. Μπαρό (άκομψα και απαξιωτικά για τον τοπικό τύπο και τα μέσα ενημέρωσης) ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του κ. Μπαρό και ζήτησε από τις κάμερες να σταματήσουν οι δηλώσεις και να δώσει μια συνέντευξη τύπου αφού έχει ολοκληρωμένη εικόνα και από την επίσκεψή του στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: