Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Που είναι τα λεφτά οέο; Θα τα πληρώσει ο κόσμος μας είπαν...!!!

Χθες το πρωί δεχθήκαμε ένα ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ μήνυμα που είχε αποστολέα την λέξη "PASOK" και έλεγε τα εξής:  "ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 6973464494"

Αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του να διαθέτουν χρήματα για μετακίνηση οπαδών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, τώρα που βρισκόμαστε σε μια τόσο δύσκολη οικονομική στενότητα και μας απάντησαν πως............ κι όμως γίνεται!


Όταν σήμερα γνωστοποιήσαμε το θέμα στον Βουλευτή Σάμου κ. Πυθ. Βαρδίκο από το ραδιόφωνο του 2000 Fm 99,8 μας είπε καταρχήν πως κακώς λάβαμε το μήνυμα αυτό εμείς, αλλά μάλλον....μπερδεύτηκαν οι γραμμές!!! και δεύτερον ότι για να έρθουν οι ετεροδημότες να ψηφίσουν την Κυριακή στη Σάμο θα πρέπει να πληρώσουν τα εισιτήρια τους και η συμμετοχή του κόμματος θα είναι πολύ μικρή.
Δηλαδή θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη πολύ βαθιά...!


Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να μας γνωστοποιούσε ο κ. Βουλευτής και η ηγεσία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο, όταν με το καλό περάσουν οι εκλογές της Κυριακής, τα χρήματα που διέθεσε το κόμμα για την μετακίνηση των ετεροδημοτών, αν φυσικά πιστεύουν στην διαφάνεια που επικαλούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: