Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Η απάντηση της ΝΟΔΕ της Ν.Δ Σάμου στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας της Ικαρίας


Η ΝΟΔΕ Σάμου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωση της σήμερα στηρίζει υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που έχουν ταχθεί κατά του μνημονίου και υπόσχονται να εφαρμόσουν σαφέστατη αντιμνημονιακή πολιτική.
Σύμφωνα με της ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ καμιά ανακοίνωση από οποιαδήποτε τοπική οργάνωση δεν δεσμεύει και δεν εκφράζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας
Η Νέα Δημοκρατία Ικαρίας για τις εκλογές

Με ανακοίνωση μας το Σεπτέμβριο δηλώσαμε ότι μετέχουμε και στηρίζουμε το Συνδυασμό της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο ΙΚΑΡΙΑΣ.
Η ανταπόκριση των μελών και των φίλων μας υπήρξε ομόθυμη και συγκινητική όπως απεικονίζεται στα ήδη γνωστά νικηφόρα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών και για το γεγονός αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.
Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια ορμή και αποφασιστικότητα για την επόμενη Κυριακή που θα ολοκληρωθεί η νίκη και θα χαραχθεί μια νέα πορεία για την ΙΚΑΡΙΑ μας.
Στην προσπάθεια μας αυτή δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία έξωθεν παρέμβαση ή προσπάθεια ποδηγέτησης των στελεχών και των ψηφοφόρων μας και καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, μαζί με όλους του Ικαριώτες, να συμμετάσχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των εκλογών και να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κλείνοντας τα αυτιά τους σε οποιεσδήποτε φήμες ή δήθεν φιλικές παραινέσεις.
Η νίκη είναι κοντά
Μας απομένουν μόλις λίγες ημέρες.
Γενούζος Παναγιώτης για την Τ.Ο. Αγ. Κηρύκου
Τσιαντή Πορή – Τούλα για την Τ.Ο. Ευδήλου
Κουκή Αθηνά για την Τ.Ο. Ραχών
Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας!
Ικαρία 9/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: