Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Σε αυτά απαντήστε κ. Κάρλα...

Κύριε Νομάρχα, θα μας απαντήσετε, εσείς που είστε η ΚΕΦΑΛΗ του τόπου, που πήγαν, με ποιο τρόπο και με τι παραστατικά τα χρήματα της σίτισης των λαθρομεταναστών από το 2005 έως το 2007;


Κύριε Κάρλα σύμφωνα με αναφορές από υπολογισμούς που έχουν γίνει δαπανήθηκαν αυτά τα 2 χρόνια, περίπου 2,5 εκατομμύρια €.....! με διαχειριστικούς σταθμούς και φορείς:


  1. Την νομαρχία Σάμου
  2. Το Γηροκομείο της Σάμου
  3. Τον σύλλογο "Η ΑΓΑΠΗ"
  4. Τον Δήμο Βαθέος
  5. Το υπουργείο Εσωτερικών
  6. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης
  7. Επαγγελματίες της Σάμου........και άλλους

Μπορούμε να ξέρουμε κ. Κάρλα τι έγιναν τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη;


Ο άνθρωπος που διορίσατε 8 χρόνια Αντινομάρχη (κ. Θάνος) ήταν αυτός που είχε την ευθύνη ως προιστάμενος των Οικονομικών της Νομαρχίας και ενέκρινε τα κονδύλια του συλλόγου "Η ΑΓΑΠΗ" όπου ταυτόχρονα ήταν πρόεδρος και ταμίας ο ίδιος!!!!


Γι' αυτά να απαντάτε κ. Νομάρχα κι όχι να ερεθίζεστε για τις εκδηλώσεις και τις εκθέσεις της Τουρκίας απειλώντας και με μηνύσεις...!!!


Με τις μηνύσεις κ. Κάρλα νομίζετε ότι θα φιμώσετε εμάς που έχουμε υποχρέωση να σας ρωτάμε δυσάρεστα πράγματα για εσάς;


Αυτά σας συμβουλεύουν κ. Κάρλα οι αυλικοί σας;


Έτσι χρησιμοποιείτε κ. Νομάρχα το γραφείο τύπου της Νομαρχίας που στο κάτω - κάτω δεν είναι μαγαζί σας;
Να εκδίδει δελτία τύπου κατ' εξαίρεση επικαλούμενο δήθεν δηλώσεις σας;

Να είστε σίγουρος κ. Νομάρχα ότι μετά την ερώτηση του θέματος της σίτισης των λαθρομεταναστών στη Βουλή των Ελλήνων, θα δοθούν απαντήσεις...έτσι κι αλλιώς από τα αρμόδια υπουργεία.
Κι εκεί θα δούμε και θα βγάλουμε συμπεράσματα πολλά....αλλά πόσο σας μειώνει πολιτικά, αντί να δίνετε απαντήσεις εσείς που έχετε εξάλλου την ευθύνη, να απαντούν άλλοι για εσάς;Δεν υπάρχουν σχόλια: