Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ...! Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι!!!

Τι κάνει Λιμεναρχείο - Λιμενικό Ταμείο - Δήμος - Βουλευτής και Υπουργείο;

Δυστυχώς το νησί μας γνωρίζει ακόμα μεγαλύτερο ξεφτίλισμα με την κατάσταση που επικρατεί εδώ και 2 ημέρες στην πύλη εισόδου της χώρας μας όπου είναι το Λιμάνι της Σάμου!

Από χθες αλλά και σήμερα όλη μέρα επικρατεί μια κατάσταση που μας κάνει διεθνώς ρεζίλι μιας και η ανοργανωσιά και η δημοσιουπαλληλίστικη αντίληψη δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το πετσί μας!
Εδώ και 2 ημέρες το κατάστημα που λειτουργούσε (Boforia) μέσα στο λιμάνι έβαλε λουκέτο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα λειτουργήσει ως τελωνειακός σταθμός τις επόμενες ημέρες, κάτι που το διαβεβαίωσε και ο Βουλευτής σε δηλώσεις του σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm.


Δυστυχώς όμως μέχρι να γίνει αυτό κάποιοι "υπεύθυνοι" δεν είχαν προβλέψει τις φυσικές ανάγκες που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες τουρίστες στο νησί μας και έτσι από χθες όπως είπαμε, βλέπουμε ανθρώπους που έρχονται από την Τουρκία ως επισκέπτες να κάθονται στα πεζούλια, να κάθονται κάτω στην άσφαλτο ή να βρίσκουν ως κάθισμα τις δέστρες των καραβιών που υπάρχουν στο λιμάνι!!!


Είδαμε ακόμα και περιπτώσεις με γυναίκες τουρίστριες που παρακαλούσαν να βρουν μια τουαλέτα να κάνουν την φυσική τους ανάγκη!!!


Όλη αυτή η κατάσταση από χθες έχει εξοργίσει ακόμα και τους Τούρκους καπεταναίους που φέρνουν τον κόσμο από απέναντι, όπου διαμαρτύρονται στους αρμοδίους!
Φυσικά ούτε λόγος για το γεγονός ότι εξακολουθούν να εκτίθενται κάτω από τον ήλιο και την βροχή μέχρι να σφραγιστούν τα διαβατήριά τους!


Πόσο πια απλό θα ήταν να τοποθετηθεί μια έστω χημική τουαλέτα και μερικά καθίσματα στο σημείο, μέχρι να διαμορφωθεί αυτός ο περιβόητος τελωνειακός σταθμός;



Δεν υπάρχουν σχόλια: