Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Λύκος Νίκος κατεβαίνει με τον Στέλιο Θάνο.


ΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΛΥΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


       Έχοντας πλήρη επίγνωση της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου  Καλλικράτης , δηλώνω ότι στηρίζω και συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου , ως υποψήφιος σύμβουλος στον συνδυασμό & Δράση, Ενότητα, Προοπτική για μια καλύτερη Σάμο & με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Στέλιο Θάνο .
       Προτεραιότητά μου παραμένει όπως πάντα η πρόοδος του νησιού και δεσμεύομαι να κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της Σάμου . Αρωγός μου στην προσπάθεια αυτή θα είναι η εμπειρία και η γνώση που έχω αποκτήσει στα τέσσερα χρόνια της θητείας μου ως αντιδήμαρχος του Δήμου Πυθαγορείου .
      Υπόσχεσή μου , η αυταπάρνηση , ο ζήλος , η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα που έχω επιδείξει ως τώρα για την πρόοδο και ευημερία της κοινωνίας του Δήμου Πυθαγορείου , να συνεχιστούν με την ίδια ένταση για τους πολίτες , πλέον ολόκληρης της Σάμου .
      Βλέπω μια νέα Δημοτική Αρχή που θα εμπνέει εμπειρία και αποτελεσματικότητα .
      Βλέπω μια νέα Δημοτική Αρχή που λόγο θα έχουν οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες καθώς επίσης οι Επαγγελματικοί Φορείς , οι Εθελοντικές Οργανώσεις και οι πολίτες .
      Βλέπω ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης και εξυπηρέτησης των πολιτών για κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα .
      Μια νέα Δημοτική Αρχή που θα βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό και στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών .
      Μια νέα Δημοτική Αρχή μέσα από την απαξίωση των θεσμών και της καθημερινής κρίσης που βιώνουμε να προχωρήσει σε ρήξεις και ανατροπές και να βγάλει την Σάμο από τα αδιέξοδα που συσσωρεύονται καθημερινά .  
      Η Σάμος μπορεί να αλλάξει ΜΟΝΟ έξω από προσωπικά και επιχειρηματικά συμφέροντα . Άλλωστε ο επικεφαλής του συνδυασμού κύριος Θάνος Στέλιος έχει κλείσει τον κύκλο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και είναι έτοιμος να συγκρουστεί ! Δεν έχει τίποτα να χάσει !
     Για όλους αυτούς τους λόγους σ αυτή την σημαντική προσπάθεια για την πατρίδα μας την Σάμο σας καλώ όλους να βρεθούμε συνοδοιπόροι .



                                                                                         Ευχαριστώ
                                                                      Αντιδήμαρχος Δήμου Πυθαγορείου
                                                                                    Λύκος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: