Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης από τη Σάμο ο κ. Παπαθεοφάνους...!

http://www.samiakostypos.gr/photos/news/e42a2b9f304dcfc0a22a60d2dba0a322.jpgΠριν από λίγο (έχοντας πολύ καλά διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες) αποφασίστηκε από την επιτροπή εκλογών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Νάσο Γιακαλή (όπως προέβλεπαν και οι διαδικασίες) η στήριξη για υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στη Σάμο του κ. Θεμοστοκλή Παπαθεοφάνους.
Ο κ. Παπαθεοφάνους είναι Πρόεδρος της ΕΟΑΕΝ και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, ενώ έχει διατελέσει και πρωην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, αλλά και της κοινότητας Κουμεϊκων.


Μετά την πολυήμερη μάχη που έδιναν μέσα και έξω από την Ιπποκράτους τα αντίπαλα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ, τελικά ο επικρατέστερος φαίνεται πως ήταν ο στρατηγός του στρατοπέδου που δεν ήθελε τους Πετρούσκα, Κάρλα και τους υπολοίπους!


Ο ούριος άνεμος της ανανέωσης στο χώρο του ΠΑΣΟΚ περιορίστηκε μόνο στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο, ενώ αντίθετα στο δημοτικό ψηφοδέλτιο τα πράγματα δείχνουν να είναι δύσκολα, αφού η στείρα παλαιοκομματική αντίληψη εξακολουθεί να παραμένει!

Αναλύοντας τώρα το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής δείχνει πως στο ΠΑΣΟΚ έβλεπαν ξεκάθαρα την αποτυχία του νυν Νομάρχη στην ανάπτυξη της Σάμου και σε αυτό συνετέλεσε η οκταετής παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα.

Κάτι που δεν το "μέτρησαν" στην υποψηφιότητα του Στέλιου Θάνου, αφού μη ξεχνάμε, πως υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να μιλήσει (αυτός ή τα στενά του συγγενικά πρόσωπα) για τον αποκλεισμό του στις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη ως υποψήφιος Βουλευτής.


Τώρα βέβαια παραμένει ως μοναδικό σοβαρό πρόβλημα, η πλευρά του ΠΑΣΟΚ πως θα αντιμετωπίσει τις "φωνές" των μελών, οπαδών και φίλων του κόμματος, στο γεγονός ότι και οι δυο (2) υποψήφιοι Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης, προέρχονται από την δυτική Σάμο και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις περιμένοντας τις αντιδράσεις αυτές που θα ακουστούν στο άμεσο μέλλον!


Και φυσικά άδοξα τελειώνει η πολιτική καριερα του νομάρχη Σάμου κ. Κάρλα, που μέσα στην αγωνία του τις τελευταίες μέρες προσπαθούσε να αναδείξει το υποτιθέμενο έργο του, αλλά και να αποσπάσει κάποιες χρηματοδοτήσεις.

Αυτό το γεγονός της άσκοπης γυρολογίας του τον έκαναν να εκτεθεί πολιτικά και να αποφασίσει την τελευταία στιγμή να δείξει "κοινωνικό" πρόσωπο, ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΝΤΑΣ
το έργο της παραλιακής οδού, χωρίς να έχει ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ...!!!!


Μαζί του αποχωρεί και ο δήμαρχος Βαθέος κ. Πετρούσκας αφού είχε ανακοινώσει εδω και 1 χρόνο την προθεσή του να μην ξαναασχοληθεί με την πολιτική.


Φυσικά περιμένουμε την τελευταία τους λέξη και ποια θα είναι η στήριξή τους στο περιφερειακό και δημοτικό ψηφοδέλτιο, σαν μέλη του ΠΑΣΟΚ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: