Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μην τολμήσετε να χώσετε τον κόσμο στα σκατόνερα...!

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες από τους πολίτες και ιδιαίτερα τους γονείς σχετικά με το τι θα πράξουν αύριο οι αρμόδιοι με την παρέλαση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί με την ευκαρία του εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου, της 28ης Οκτωβρίου.
Όλοι γνωρίζουν πως η μετεωρολογική υπηρεσία έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με νότιους ανέμους που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ και πολύ ισχυρές καταιγίδες για όλο το Ανατολικό Αιγαίο.
Έτσι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι και πάλι η παραλιακή οδός θα γεμίσει με νερά, αλλά και όλα τα απόβλητα της πόλης που θα βγουν από τους αγωγούς της αποχέτευσης!
Φανταζόμαστε πως οι αρμόδιοι με μια τέτοια εξέλιξη δεν θα διανοηθούν να βάλουν τους μαθητές, τους στρατιώτες και τους συλλόγους να παρελάσουν μέσα στα σκατόνερα, γιατί θα είναι πέρα έως πέρα εγκληματικό!
Θα είναι βέβαια και μια ευκαιρία να δει και να οσφρηστεί από κοντά και η Υφυπουργός κα Τσουρή (θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση) το χάλι που αντιμετωπίζει η πόλη και οι κάτοικοί της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: