Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΒΕΝΤΕΤΑ;;; Νεκρός 36χρονος με 2 μαχαιριές στην καρδιά...!!!

Το σημείο που έγινε το άγριο έγκλημα!
Άσχημη εξέλιξη είχε η είδηση που σας μεταδώσαμε πριν από λίγο σχετικά με το επεισόδιο που έγινε στις 23:15 χθες το βράδυ στην παραλιακή οδό της πόλης της Σάμου!
Ακριβώς στο ύψος των Δικαστηρίων και στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται απέναντι προς την μεριά της θάλασσας, 3 άνδρες είχαν στήσει ενέδρα ΘΑΝΑΤΟΥ σε ένα (πιθανόν ήταν και 2ο άτομο μαζί του) άνδρα και μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό που έγινε, ένας από τους 3 κάρφωσε 2 φορές στην καρδιά τον άτυχο άνδρα και με πολύ ψυχραιμία όλοι μαζί επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο που είχαν παρκαρισμένο στο σημείο και έφυγαν σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες προς την πλατεία Πυθαγόρα!!!
Τον διαπληκτισμό σύμφωνα με μαρτυρίες αντιλήφθηκαν άνδρες του περιπολικού πλωτού σκάφους που βρίσκονταν 50 μέτρα πιο πέρα και ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους στο Λιμεναρχείο της Σάμου.
Αμέσως στο σημείο πήγε περιπολικό του Λιμενικού και βρήκαν τον άτυχο άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Σάμου, αλλά εκεί δυστυχώς ήταν αργά αφού είχε υποκύψει στα τραύματά του!!!
Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για έναν 36 χρονο αλβανικής καταγωγής και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για ΒΕΝΤΕΤΑ που έχει ξεσπάσει εδώ και πάνω από 1 χρόνο ανάμεσα σε ομοεθνείς του!
Μήπως ήρθε η ώρα να παρθούν κάποια μέτρα με της κάθε καρυδιάς καρύδι που έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σ' αυτό το φιλήσυχο μέρος;

Τι άλλο θα δούμε στη Σάμο...!


Στο σημείο παραμένουν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ έχουν συνδράμει και η Αστυνομία με το Τμήμα Ασφαλείας και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλο το νησί. 
Επίσης στο τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ο Αντιεισαγγελέας Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: