Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ OLYMPIC AIR ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΑΜΟ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΙΕΝΝΗ


Η Olympic Air ενημερώνει το επιβατικό κοινό για μια νέα μεγάλη προσφορά με ναύλους 15 και 34 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα.
Ειδικότερα για τα δρομολόγια Αθήνα-Ηράκλειο, Αθήνα- Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Για τα δρομολόγια Αθήνα-Βρυξέλλες, Αθήνα-Παρίσι και Αθήνα-Βιέννη o ναύλος ανέρχεται σε 34 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Η προσφορά ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως 6 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 15 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: