Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Την ηγετική ομάδα της Ν.Δ. βγάζει στην …γύρα λόγω εκλογών, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Κώστα Τασούλας στα Τρίκαλα στο πλαίσιο πανελλαδικών «γαλάζιων» περιοδειών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει τις περιοδείες του από τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας την προσεχή Παρασκευή, ενώ μέχρι τις εκλογές θα επισκεφτεί την Φθιώτιδα, την Πάτρα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα, την Τρίπολη, την Ημαθία, την Κρήτη, την Ήπειρο, την Κόρινθο, την Θεσσαλία, την Χίο και την Μεσσηνία. Παράλληλα, θα περιοδεύσει, κατά το διάστημα αυτό, σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου. 

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ., θα επισκεφθεί κατά το αντίστοιχο διάστημα την Ρόδο, την Σάμο, την Θήβα, τον Πύργο, την Ζάκυνθο, την Καρδίτσα, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Καβάλα και την Ξάνθη.

Ο Αντιπρόεδρος της Ν. Δ. Σταύρος Δήμας θα επισκεφθεί την Πρέβεζα, την Χαλκίδα, το Μεσολόγγι, την Πάτρα, την Κεφαλονιά, την Σύρο, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, την Έδεσσα, την Θεσσαλονίκη. Και οι δύο Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, παράλληλα θα περιοδεύσουν σε περιοχές της Αττικής.

Ο Εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθεί την Λάρισα, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο και το Κιλκίς.

Ο Γραμματέας του Κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος θα επισκεφθεί την Καλαμάτα, την Σπάρτη, τα Γιαννιτσά, το Ρέθυμνο και την Λαμία.

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τασούλας θα επισκεφθεί το Άργος, το Αίγιο, την Άμφισσα, τον Αγ. Νικόλαο και τα Τρίκαλα.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής»,  Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα, την Ξάνθη, την Λειβαδιά και την Χίο. 

http://www.trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: