Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Λιμενάρχα να μας απαντήσετε αν είχατε δεχθεί πληροφορία για τα έκτροπα που έγιναν κατά της FRONTEX...

"ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ"

Θα θέλαμε να είχαμε ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Σάμου και τον Λιμενάρχη κ. Μεταξά και να μας επιβεβαιώσει, αν αληθεύει η πληροφορία που πήραμε, (το Λιμεναρχείο Σάμου είχε δώσει την άδεια) για την εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της παρουσίας της FRONTEX στο νησί μας (και που έγινε στην πλατεία Θεμ. Σοφούλη) ........είχε  δεχθεί από κάποιους πληροφορία πως οι συγκεντρωμένοι θα προβούν σε ακραίες ενέργειες! 

 Άλλη μια πληροφορία που υπάρχει αναφέρει πως ανάμεσα στους συγκεντρωμένους είχαν παρεισφρήσει και άτομα που ταξίδεψαν μέχρι την Σάμο και προέρχονταν από άλλα "μακρινά" μέρη.
Άτομα που στο χώρο τους αναφέρονται με τον κωδικό "OPEN BORDERS"

Θέλουμε επίσης να ξέρουμε γιατί δεν έχουν ακόμα συλληφθεί άτομα για αυτές τις ενέργειες που έγιναν  και ποιος ήταν ο υπεύθυνος ( με ονοματεπώνυμο) που πήρε την άδεια για αυτή τη διαμαρτυρία συγκέντρωση.

Υ.Γ. Κύριε Λιμενάρχη να είστε σίγουρος (λόγω του ότι σαν ιστολόγιο σας κάναμε ("επίθεση") πως ότι άλλο συμβαίνει και σας έχουμε αδικήσει θα σας ζητήσουμε συγγνώμη. 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: