Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ

Αναρτήθηκε από samosbook

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο της πόλης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2010.


Τα θεατρικά σχήματα που θα λάβουν μέρος στο τελικό διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, επιλέχθηκαν μετά από μία περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία αφού οι δεκάδες φάκελοι συμμετοχής και η υψηλή ποιότητα των παραστάσεων, δυσκόλεψαν ιδιαίτερα φέτος την τελική επιλογή. 
Οι θεατρικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό μέρος, είναι οι εξής:
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΟΥ

«Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Ο Προεστός του χωριού»
 του Σπυρίδωνα ΠερεσιάδηΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΗ «ΡΕΝΔΙΑ ΛΕΞΙΣ»
«Το Διπλανό Κρεβάτι»
 του Μανόλη ΚορρέΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Φαύστα»
 του ΜποστΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ 
«Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας»
 του Ευγένιου Λαμπίς

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«Ο άνθρωπος, το κτήνος και η Αρετή»
 του Λουίτζι Πιραντέλλο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛNα σημειωθεί πως για το διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ είχαν σταλεί 86 αιτήσεις συμμετοχής, από τις οποίες θα γινόταν επιλογή μόνο 6. Ανάμεσα σε αυτές τις 6 είναι και η ΘΟΣ.


Καλή επιτυχία στη Θεατρική Ομάδα Σάμου που εκτός των άλλων πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη κούραση ενός χρονοβόρου και δύσκολου ταξιδιού αν αναλογιστούμε ότι οι ίδιοι οι ηθοποιοί αναλαμβάνουν και την υποχρέωση μεταφοράς και στησίματος των σκηνικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: