Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβάστε την άποψη των πολιτών για το Μερτζίκι...!

 
-kala kanoun sto mertziki mpas kai ftiaxoune kamia paralia.sto glikoriza pos egine alla oloi eisaste gia to poutso.gia afto einai etsi i samo roufiania kai poustia

Σημείωση του Blog: Επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Καλατζής Χρυσόστομος και μας ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο e-mail που λάβαμε με το παραπάνω σχόλιο του (που διαβάσατε) δεν έχει σταλεί από τον ίδιο, αλλά από κακόβουλο άτομο όπου του υπέκλεψε τους κωδικούς του και στέλνει διάφορα τέτοια εξυβριστικά e-mail σε διαφόρους.
Όπως μας δήλωσε έχει κάνει αναφορά προς τον διαχειριστή για την δίωξη του ατόμου αυτού.

-Ο εργολάβος φτιάχνει τα τσιμεντένια μπλόκια χρησιμοποιώντας τριτοκοσμικές μεθόδους(ΜΑΟ-ΜΑΟ). Σε πόσο καιρό λέτε θα μπατάρει και αυτό το νέο λιμάνι Πυθαγορείου λόγω ποιότητας υλικών???? Χτές εκεί που έκανα ψαροτούφεκο είδα και τον γερανό να αλιεύει βράχια για μπάζομα στο έργο!!! Που είναι ο έλεγχος? που είναι και τι κάνει ο εισαγγελέας? τα τρώνε όλοι μαζί η κάποιους ξέχασαν? ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ***Σ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

-Που είναι η ΒΙΓΛΑ???
Που είναι οι οικολόγοι???
Που είναι το λιμεναρχείο???
Που είναι η προστασία περιβαλλοντος της Νομαρχίας????
Νατανε κανένα πανηγύρι θα ήταν όλοι τους εκεί πρώτοι πρώτοι!!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!


-ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩςΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ..Ο ΝΕΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

-Το Λιμεναρχείο στο Κοκκάρι κόντεψε να κατασχέσει μηχάνημα έργου επηδεί βρίσκονταν στην παραλία το καταχείμωνο....! Εδω έχουνε καταγ***σει το σύμπαν και οι αλήτες κάθονται και κάνουν αλκοοτέστ στισ βαρκούλες που πάνε για καθετή...!!!!
μουκαναν την Κυριακή...


-Αυτά τα όμορφα ακρογιάλια ειλικρινά δεν τα είχα δει, άρα ήταν ακόμα σχεδόν παρθένα. Είναι κρίμα να καταστρέφεται έτσι η φύση. Τι είδους άνθρωποι ενεργούν χωρίς συνείδηση? Χωρίς ένα σχέδιο μελέτης? Αλλά κι αυτοί που τους το επιτρέπουν, τι είδους άνθρωποι είναι? ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙς ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Είναι τοσο λυπηρό, τόσο απογοητευτικό. Δεν υπάρχει ουτε ένας Σαμιώτης που να αγαπάει τον τόπο του και να ασχολείται με την πολιτική. Αυτό είναι μια πικρή διαπίστωση!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ!!!!


-Μα γιατί δεν επεμβαίνουν με μύνηση κατα παντός υπευθύνου για αυτά τα χάλια οι πολιτικοί μας????
Ας κάνουν κάτι επιτέλους!!!!!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
Σε λίγο θα θέλετε πάλι ψήφους...να δούμε τότε τι θα λέτε....


-Κανενός αιρετού δεν του καίγεται καρφί μίζες συμφέροντα δολοπλοκίες έχουν κάνει το νησί σας κρανίου τόπο,δυστυχώς μέρα με τη μέρα και το νησί σας το βιάζετε όλοι σας,που είναι οι διαμαρτυρίες των κομμάτων σας,που είναι οι διαμαρτυρίες των εφημερίδων σας,που είναι οι φίλοι οικολόγοι ,που είναι οι επιτροπές περιβάλλοντος της νομαρχίας του δημου;εξαφανισμένοι όλοι πίσω από τα συμφέροντα των κυκλωμάτων πίσω από μίζες,όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει με αυτή τη περιοχή και όλοι έχουν βγάλει το σκασμό τους μοιραίοι και άβουλοι ,τα έδωσαν όλα στους εργολάβους χρόνια τωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: