Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Χαμός με τους "ανεξάρτητους'

Επιβεβαιώνεται τελικά σε πάρα πολλές περιπτώσεις (που θα αποκαλύψουμε γρήγορα) πως οι διεργασίες για την συγκρότηση ενιαίου ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για τον νέο Δήμο της Σάμου, είχαν και έχουν προχωρήσει αρκετά.
"Είχαν", γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που μετά από διαφορες "συμφωνίες" που γίνονται σε κομματικούς χώρους, έκαναν πολλούς από τους επίδοξους αυτούς ανεξάρτητους να λουφάξουν...... και "έχουν" γιατί σε πολλές άλλες περιπτώσεις (όπως μαθαίνουμε) οι εξελίξεις για πολλούς άλλους τρέχουν!


Τρανό παράδειγμα αυτό των "Δημάρχων", που μαζί με κάποιους άλλους "πρώην" είχαν δώσει τα χέρια, αλλά ήρθε ο στενός κομματικός "κορσές" και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!

Άσχετα και αν ένας από αυτούς μας ζήτησε να "διαψεύσουμε" τη τυχόν ανεξάρτητη υποψηφιότητά του (και το κάναμε αφού μας το δήλωσε) ξέρουμε ότι η αγωνία του ήταν πολύ μεγάλη για τις εξελίξεις στο αντίθετο κομματικό τραπέζι!
Έσπασε τα τηλέφωνα...!
Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η αγωνία (και πολλών άλλων) που φτάσανε στο σημείο να λειτουργούν πολλά κινητά τηλέφωνα (εκείνο το βράδυ) με ανοιχτή ακρόαση!!!

Φαίνεται πάντως πως προχωρούν πολλά και έχουμε να δούμε ακόμα περισσότερα να γίνονται!
Μέχρι να γραφτούν ονόματα στα ψηφοδέλτια, έχουν πολλά να δούν τα μάτια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: