Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Αντιδημάρχου Πυθαγορείου κ. Νίκου Λύκου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                        

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ                                                               Πυθαγόρειο Σάμου

            ΔΗΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ                                                   24/08/2010

            ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

                                                                                          Αριθ.Πρωτ.A/3056  

   
         Γραφείο Αντιδημάρχου                           
Πλατεία Ειρήνης                                                                       
83103 Πυθαγόρειο                                                         
Πληρ.: Λύκος Νικόλαος
Τηλ. : 2273061140
Φαξ : 2273061140
                                          
          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Πρώτα από όλα κλείνοντας τον κύκλο των εκδηλώσεων της τετραετίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γεωργιάδη Γεώργιο, Δήμαρχο Πυθαγορείου για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου τις σημαντικές αρμοδιότητες του οργανισμού τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού. Έχοντας λοιπόν την εμπιστοσύνη και τη συναίνεση  των μελών του Πνευματικού Κέντρου καθώς και  την άψογη συνεργασία με την εξαίρετη κυρία Παντελόγλου Κική η οποία είναι και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πυθαγορείου, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα και υπερηφάνεια ότι όλοι μαζί δημιουργήσαμε, με βασικό παράγοντα τον εθελοντισμό, τις καλύτερες  και τις πιο ποιοτικές εκδηλώσεις από τη γένεση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σωτήρη Μαριωρή για την πολύτιμη βοήθειά του, τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους εθελοντές πυροσβέστες όλου του Δήμου, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους αθλητικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, το σύλλογο των αλόγων, το ΑΤ Πυθαγορείου, το Λιμεναρχείο Πυθαγορείου, το Λιμενικό Ταμείο, τους ηλεκτρολόγους του Δήμου, τους ιδιοκτήτες των γραφείων ενοικιάσεων αυτοκινήτων για τη δωρεάν παραχώρηση των οχημάτων τους, τους ιδιοκτήτες εστιατορίων για την παροχή  δωρεάν γευμάτων, τους ιδιοκτήτες σκαφών τον κύριο Λουλουργά Γιάννη, τον κύριο Πασχάλη Αντρέα, τον ξυλουργό κύριο Ορφανό Αντώνη, τον σιδερά για τις κατασκευές σιδήρων τον κύριο Χρήστο Σταύρου, τη φιλαρμονική του συλλόγου «Βαθύλλου» και τη φιλαρμονική του στρατού  για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στις διάφορες εκδηλώσεις, την ΣΤΕΡΚΕΡ ΕΠΕ για την τεχνική επιμέλεια και ιδιαίτερα τον κύριο Νίκο Σκαφίδα για την άψογη δουλειά του, τον ιερέα του Πυθαγορείου τον πάτερ Εμμανουήλ, τον κύριο Νικολαΐδη καθηγητή φυσικής αγωγής, καθώς και  τους νεαρούς που συμμετείχαν στην περιφρούρηση της πομπής. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις είτε με τη βοήθειά τους είτε με την παρουσία τους. Γιατί τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως τα «Ηραία» και αυτές που γίνονται την 5η-6η Αυγούστου χρειάζονται περίπου 350 άτομα. Σαν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και για τις ατέλειωτες ώρες που εργάστηκαν ώστε να απολαύσουμε τις τόσο ευχάριστες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια μετά τη διοικητική μεταρρύθμιση.
          Ζούμε σε μία τουριστική περιοχή και το εισόδημα των περισσοτέρων εξαρτάται από τον τουρισμό. Πρέπει λοιπόν όλοι μας να φροντίζουμε οι επισκέπτες του νησιού μας να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν στο να δημιουργηθούν αρκετές τουριστικές «ατραξιον» τις οποίες αναμένει να απολαύσει ο επισκέπτης του νησιού μας κάθε χρόνο.


                                                                                 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
                                                                                                      Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                           ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 
                                                                                                 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

                                                                                                         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: