Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΑΜΟΥ!

Όλοι γνωρίζουν πως ο Συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου κ. Στέλιου Θάνου στηρίζετε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και  έχει την υποχρέωση να μας πει την θέση του ο εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Σάμο κ. Μανώλης Βασιλειάς, γιατί το μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Σάμου κ. Δημήτρης Θάνος και γιος του υποψηφίου Δημάρχου προχωρά σε αυτή την τακτική της ποινικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης!

Αυτό κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι η ελευθερία του λόγου που πρεσβεύετε;

Οι τακτικές που εφάρμοζε κάποτε η Χούντα των Συνταγματαρχών;

4 σχόλια:

fratito είπε...

Οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του Στέλιου Θάνου και του γιού του είναι πράξεις δημοσιογραφικά επαίσχυντες, είναι πράξεις πολιτικά απαράδεκτες (εκ μέρους των ιθυνόντων του παρασκηνίου) και το μόνο που κατορθώνουν ,είναι να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση, είναι να δώσουν μεγαλύτερο ποσοστό νίκης στο συνδυασμό του Στέλιου Θάνου.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Οι επιθέσεις ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης είναι πράξεις που δεν μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν.
Ευχαριστούμε για την αποψη σας.

fratito είπε...

Η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων,η αβελτηρία,το ξεκατίνιασμα δεν μπορεί να ονομάζεται ελευθερία σκέψης,δεν μπορεί να ονομάζεται ελεύθερη δημοσιογραφία.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Δηλαδή δεν ειναι ξεκατινιασμα και ακόμα πιο χειρότερο να στέλνεις ανώνυμες επιστολές σε διαφόρους και να δημοσιοποιείς προσωπικά δεδομένα;
Θα μου πείτε ανωνυμες ειναι, αλλά έλα που πάντα ο δράστης κανει αυτο το μικρο λαθακι και μπορει να εκτεθεί....