Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αγ. Παρασκευή - Νησί...!

  Επειδή θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και επειδή μερικοί εφαρμόζουν τις γκεμπελικές μεθόδους του τύπου "πες...πες κάτι θα μείνει", θα προειδοποιήσουμε κάνοντας καλές εξηγήσεις.

Υπάρχουν μερικοί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγ. Παρασκευής - Νησί (και εννοούμε μέλη του Δ.Σ.) που βάζουν την ουρά τους σε μια υπόθεση όπου δεν έχουν καμία δουλειά και παρ' όλα αυτά ασχολούνται.

Εντελώς αδίκως προσπαθούν να σπιλώσουν πρόσωπα  και πετάνε λάσπη σε ένα άλλο μέλος του Συλλόγου κατηγορώντας το, πως είναι πίσω από τις αποκαλύψεις του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Αγ. Παρασκευή με τα στέγαστρα!

 ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...!!!

 ...ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ 

Όταν γνωστοποιήσαμε το θέμα των στεγάστρων αναφερόμασταν σαφώς και χωρίς καμία αμφισβήτηση, στο πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αμπέλου!

Το ρεπορτάζ αυτό το κάναμε στις 18-9-2010 στις 14:37 το μεσημέρι...

Στις 22:12 το βράδυ της ίδιας ημέρας μας έρχεται επιστολή-email του Αντιδημάρχου Βαθέος κ. Θοδωρή Κοχλιού και μας λέει μεταξύ άλλων......"Σας γνωρίζουμε ότι το μοναδικό τιμολόγιο που έχει εκδοθεί από τον Δήμο αφορά υλικά για ένα στέγαστο της περιοχής. Το τιμολόγιο εκόπη από της επιχείρηση του κ.Τσαρδούλια στις 24.8.2008 προς τον  Δήμο Βαθέος, και αφορά το ποσόν των 989,540 ευρώ. Το αίτημα προς τον Δήμο υπεβλήθη από τον Εθελοντικό κλιμάκιο Αγίας Παρασκευής στις 18.2.2008 και το υπογράφει η ομάδα των εθελοντών της Περιοχής".

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΝΗΣΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ...!!!

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΘΕΟΣ κ. ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΧΛΙΟΣ!!!!

 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΞΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.

 ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΥΣ" ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΚΡΟΚΟ...!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο κ. ΚΡΟΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ;

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ.... 


 1η επισήμανση.......... στις 20 Σεπτεμβρίου στις 08:48

Μεταξύ άλλων στην πρώτη μας ανάρτηση λέγαμε...

"...Αφορμή της νέας μας τοποθέτησης (και που ξεχείλισε το ποτήρι) στάθηκε η σημερινή επίσκεψη κάποιων πολιτών, στον κ. Κατρακάζο, όπου του ζήτησαν να μας κλείσει το στόμα σε κάποια άρθρα που γράφουμε, απειλώντας τον εμμέσως, πως θα έχει πρόβλημα στις εκλογές, αφού δεν θα τον ψηφίσουν, όσο ο Γαρυφάλλου και η Σαμιακή ΓΝΩΜΗ κάνει τέτοια ρεπορτάζ!"
ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ....

 2η επισήμανση.......... στις 20 Σεπτεμβρίου στις 18:08


"Επισημαίνουμε...

Θέλουμε να επισημάνουμε προς κάποια μέλη του συλλόγου στην Αγ. Παρασκευή - Νησί αλλά και τα μέλη του εθελοντικού κλιμακίου της περιοχής, πως ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αποκαλέσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ κλέφτη και όσοι μυγιάζονται για τον εαυτό τους κάτι..... είναι δικό τους πρόβλημα!
Εμείς (επαναλαμβάνουμε) βγάλαμε την υπόσχεση που είχε δοθεί από τον Δήμο Βαθέος για κατασκευή στεγάστρου στο εθελοντικό κλιμάκιο της Αμπέλου και πως ενώ έχουν αγοραστεί τα υλικά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και τότε ο αντιδήμαρχος κ. Κοχλιός μας ανακοίνωσε και μας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει εδώ και 2 χρόνια αγορά υλικών (που εξαφανίστηκαν) για την κατασκευή τέτοιου στεγάστρου για την  Αγ. Παρασκευή - Νησί!


Δηλαδή για άλλα πηγαίναμε και .....άλλα μας βγήκαν!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ (ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ)....... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ"
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ....

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ...!

ΤΕΛΟΣ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: