Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ:

Επανέρχομαι για άλλη μια φορά και επαναλαμβάνω (εύχομαι να είναι η τελευταία) πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που διαδίδει ο Νομάρχης Κάρλας στα καφενεία και στα γραφεία της Νομαρχίας Σάμου μαζί με διαφόρους προϊσταμένους/ες, ότι είμαι εγκάθετος του υποψήφιου Δημάρχου Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου.
Για περισσότερο από  6 μήνες έχω σταματήσει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 FM - 99,8 που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του κ. Κατρακάζου και όποιαδήποτε επαφή μου με το συγκεκριμένο ραδιόφωνο ήταν μόνο σαν καλεσμένου (στην δημοσιογραφική εκπομπή του Γιάννη Νέγρη, είτε στο στούντιο, είτε τηλεφωνικά) με την μορφή της δημοσιογραφικής παρέμβασης και φυσικά χωρίς καμία οικονομική απολαβή.
Λόγω της ανήθικης φημολογίας που σπέρνει ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας (και κάποιοι άλλοι που θα αποκαλύψουμε στο μέλλον) και θέλοντας να μην δημιουργήσω πρόβλημα στον προεκλογικό αγώνα του κ. Κατρακάζου, δηλώνω πως ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ με το ραδιόφωνο του 2000 FM και συνεχίζω τις αποκαλύψεις μέσα από αυτό το ιστολόγιο!
Αυτές τις αποκαλύψεις θα περιμένουμε να δούμε πως θα τις αποκρούσει ο κ. Κάρλας και η πολιτική του ΚΛΙΚΑ αλλά και με ποια επιχειρήματα! 
Εξάλλου από τα κόμματα μάθαμε και τον ρόλο τους τον έχουμε φάει στην μάπα πολλά χρόνια τώρα.
Έχουμε καταλάβει τι ακριβώς εξυπηρετούν. 
Δεν περιμένουμε ούτε το κόμμα του Κατρακάζου (Ν.Δ.) να μας καθοδηγήσει, ούτε του Θάνου (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ούτε και του Μαυρατζιώτη (Κ.Κ.Ε.)

Δηλώνω επίσης πως, σε κάθε περίπτωση που επαναληφθεί οποιαδήποτε διασπορά τέτοιων φημών, θα αναγκαστώ να προστατεύσω την αξιοπρέπειά μου με όλα τα νόμιμα μέσα. 


Τέλος ΖΗΤΩ με δήλωσή τους
  1. Από τον κ. Κατρακάζο να ενημερώσει τους πολίτες της Σάμου πως δεν υπάρχει μεταξύ μας καμία επαγγελματική συνεργασία και σχέση.
  2. Από τον κύριο Κάρλα να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει ότι διαδίδει τέτοιες φήμες (πως μας βάζει ο Κατρακάζος να τον πολεμάμε). 
  3. Από τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Σάμο κ. Στέλιο Θάνο να με ενημερώσει αν έχει και αυτός, αυτή την πληροφορία που μου είπε (και το γνωρίζουν όλοι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.) με απόλυτη βεβαιότητα, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.στη Σάμο κ. Μανώλης Βασιλειάς, ότι η εφημερίδα "Σαμιακή ΓΝΩΜΗ" ανήκει στον κ. Κατρακάζο.   




Γαρυφάλλου Γιώργος
Δημοσιογράφος "Σαμιακής Γνώμης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: