Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε ΚΑΤΡΑΚΑΖΟ επειδή έχουμε και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κοίταξε να μην μας εκθέτεις και πάρε θέση!

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πριν αναφέρουμε οτιδήποτε πως στις 15 Σεπτεμβρίου είχαμε ζητήσει από τον κ. Κατρακάζο να πάρει θέση σχετικά με τις φήμες που υπάρχουν αρκετούς μήνες τώρα πως πίσω από την Σαμιακή ΓΝΩΜΗ και τον Γιώργο Γαρυφάλλου υπάρχει χρηματοδότηση από τον ίδιο και να βγει να το διαψεύσει!
Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν το έχει κάνει και δυστυχώς για εμάς υπάρχει η σκέψη πως αυτό φαίνεται να τον βολεύει και το λέμε με πλήρη γνώση των όσων λέμε!


Αφορμή της νέας μας τοποθέτησης (και που ξεχείλισε το ποτήρι) στάθηκε η σημερινή επίσκεψη κάποιων πολιτών, στον κ. Κατρακάζο, όπου του ζήτησαν να μας κλείσει το στόμα σε κάποια άρθρα που γράφουμε, απειλώντας τον εμμέσως, πως θα έχει πρόβλημα στις εκλογές, αφού δεν θα τον ψηφίσουν, όσο ο Γαρυφάλλου και η Σαμιακή ΓΝΩΜΗ κάνει τέτοια ρεπορτάζ!


Δυστυχώς με διαφόρους τρόπους και ΕΜΜΕΣΩΣ, όπως μαθαίνουμε (και μας γνωστοποιούν) ο κ. Κατρακάζος επιχειρεί να κλείσουμε το στόμα μας ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ σε ρεπορτάζ που κάνουμε και που αναδεικνύουν πολλά προβλήματα στη δημόσια διοίκηση (και όχι μόνο) ζητώντας να αναστείλουμε τις όποιες αποκαλύψεις έχουμε για μετά τις εκλογές!!!!!


Καταγγέλλουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο για αυτή του την τακτική και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ότι εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε την δουλειά μας και καλό θα ήταν ο κ. Κατρακάζος σαν υποψήφιος Δήμαρχος να κοιτάξει να μην αποκρύπτει προβλήματα και θέματα που υπάρχουν και που αφορούν θεσμούς, γιατί όταν τα ρίχνουμε κάτω από το χαλί (προσωρινά) τότε δεν κάνουμε για Δήμαρχοι!

Επειδή αυτή μας η θέση ΑΦΟΡΆ την τιμή και την αξιοπρέπειά μας είχαμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουμε αυτή την τοποθέτηση!


Ευχόμαστε στον κ. Κατρακάζο να πετύχει τον στόχο του που είναι η νίκη στις εκλογές του Νοέμβρη δηλώνοντάς του πως "αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα"!

Κάτι που το περιμένει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  (Θάνο, Κατρακάζο, Μαυρατζιώτη και Γεωργίου) ο Σαμιώτης ψηφοφόρος αφού πήρε χαμπάρι πια τι παίζετε στην Σάμο και έχει αγανακτήσει ειδικά με τους κομματικούς υποψήφιους δημάρχους και πολιτευτές!

Ο Σαμιώτης που έπαψε να ακούει τα κομματικά γραφεία και θα το δείξει αυτό στις 7 Νοεμβρίου!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Πλάκα έχει το αρθράκι σου Γαρύφαλλε. Νασαι καλα. Γέλασα απογευματιάτικα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ??? ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ??? ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ. ΑΛΛΑ , ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Να είσαι καλά Δημητρακη!