Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τι συμβαίνει στην Αγία Παρασκευή - Νησί με τα μπάζα που πετάνε;

Κάνοντας ένα ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο στην περιοχή Αγ. Παρασκευή - Νησί για το προχθεσινό θέμα του εθελοντικού κλιμακίου στην περιοχή, πέσαμε και σε μια άλλη περίεργη υπόθεση που σίγουρα θέλει εξέταση από πολλές δημόσιες υπηρεσίες ώστε να μην δημιουργηθούν και πάλι κεκτημένα και να μην έχουμε για άλλη μια φορά κόλπα κάποιων ώστε να οικειοποιηθούν δημόσια περιουσία.

Στην διασταύρωση που βρίσκεται στην περιοχή και οδηγεί (από την μία) στην παραλία της Αγ. Παρασκευής, (και από την άλλη) με την περιοχή Λειβαδάκι και ακριβώς στο σημείο όπου σταθμεύει το πυροσβεστικό όχημα των εθελοντών πυροσβεστών της Αγ. Παρασκευής - Νησί, κάποιοι τις τελευταίες τουλάχιστον 20 ημέρες εναποθέτουν μπάζα δημιουργώντας μια περίεργη κατάσταση χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να τους ελέγχει!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μαζέψαμε, κάποιος το σημείο αυτό το επικαλείται ως ιδιωτική έκταση χωρίς βέβαια να έχει παρουσιάσει επίσημους τίτλους ιδιοκτησίας και όπως ακούγεται έχει την πρόθεση να "δωρίσει" το κομμάτι αυτό (αφού κάνει την σχετική διαμόρφωση με μπετά κ.α.) στον Δήμο Βαθέος, ώστε να κατασκευάσει ο Δήμος με την σειρά του το περιβόητο στέγαστρο που έπρεπε ήδη να είχε γίνει τουλάχιστον πριν από 2 χρόνια!

Με τον τρόπο αυτόν ο υποτιθέμενος ιδιοκτήτης με την αποδοχή του δημοτικού συμβουλίου της δωρεάς αυτής κατά κάποιο τρόπο νομιμοποιεί την "ιδιοκτησία" αυτή!!!

Είναι ένα κόλπο που έχει βάση και θα πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες να το εξετάσουν πολύ ΣΟΒΑΡΑ αφού εκεί στην περιοχή έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα ορισμένοι να έχουν οικειοποιηθεί ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ!!!


Θα πρέπει πρωτίστως να γίνουν τα εξής:

  1. Θα πρέπει πρωτίστως η Κτηματική Υπηρεσία να δει αν ο χώρος ανήκει στο Δημόσιο!
  2. Η Διεύθυνση Δασών να εξετάσει πως γίνεται να μπαζώνεται ένα δασικό κομμάτι, αφού έτσι είναι χαρακτηρισμένο
  3. Η Πολεοδομία Σάμου να ερευνήσει πως ενώ υπάρχει αλλοίωση στο ανάγλυφο του εδάφους γιατί δεν επεμβαίνει;
  4. Πως ενώ υπάρχει ρύπανση (και οπτική) του περιβάλλοντος θα πρέπει να παρέμβει και το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Σάμου.
  5. Και βέβαια η εξέταση του θέματος από τον Δήμο Βαθέος για το αν υπάρχει πρόθεση κατασκευής του στεγάστρου στο συγκεκριμένο σημείο.
Φυσικά αύριο θα ζητήσουμε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα στο θέμα, γιατί έτσι ή αλλιώς, είναι ή δεν είναι ιδιωτικό ή δημόσιο κτήμα, ο καθένας ρίχνει ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ μπάζα όπου και όποτε του καπνίσει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε κιόλας! Πώς εννοείται το δημοσιογραφικό ρεπορταζ εσείς; Δεν μπήκατε καν στο κόπο να έρθετε σ'επαφή με τον προηγούμενο ομαδάρχη της πυροσβεστικής ομάδας,και το γνωρίζω πολύ καλά,για να διασταυρώσετε αυτά που κατήγγειλε ο νυν ομαδάρχης. Ας είμαστε λίγο σοβαροί!

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Το δημοσιογραφικό ρεπορταζ σας επαναλαμβανουμε ότι αφορούσε το Κλιμάκιο της Αμπέλου.
Από εκεί και πέρα ρωτήστε τον αντιδήμαρχο κ. Κοχλιό που βγήκε και ανέφερε ότι κάποιοι έχασαν τις λαμαρίνες.
Πως να ερθουμε εμεις σε επαφη με τον προηγουμενο ομαδαρχη και δεν το εχει κανει ο αντιδημαρχος αυτο πριν κανει οποιαδηποτε ανακοινωση;
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Στο άρθρο σας μιλάτε,για το ρεπορτάζ το Σαββατικύριακο στην περιοχή Αγ. Παρασκευή-Νησί για το προχθεσινό θέμα του εθελοντικού κλιμακίου στη περιοχή. Αυτά είναι ακριβώς όπως εσείς τα γράφετε ξεκινώντας το άρθρο σας, δεν τα λέω εγώ.Μην μας υποτιμάτε!

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Μαλλον κυριε/ε κυρια δεν καταλαβαινετε εσεις τι γραφουμε.
Λέει το αρθρο (και δεν σας υποτιμαμε)
"...Κάνοντας ένα ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο στην περιοχή Αγ. Παρασκευή - Νησί για το προχθεσινό θέμα του εθελοντικού κλιμακίου στην περιοχή, πέσαμε και σε μια άλλη περίεργη υπόθεση...."
Λέμε δηλαδή ότι αλλο ρεπορταζ καναμε και προεκυψε ΑΛΛΟ...
Ποσο πιο αναλυτικά να σας το πουμε!