Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορεί να μας απαντήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης;


Με απόφαση της η Πολεοδομία Σάμου βάζει φρένο  στις παρανομίες της προϊσταμένης
Στην ίδια περίπτωση της κας Κυριακού η Πολεοδομία Σάμου στην διακοπή εργασιών που επέβαλε κοινοποίησε και στην Αστυνομία το ίδιο έγγραφο προκειμένου να επιβλέπει και να σταματήσει την συνέχιση των εργασιών στη συγκεκριμένη οικοδομή.


Οι εξελίξεις δείχνουν με τα μέχρι τώρα δεδομένα πως η Προϊσταμένη και υφισταμένη του Νομάρχη Σάμου κ. Κάρλα κα Πάτρα Κυριακού τους γράφει όλους στα παλιά της τα παπούτσια και συνεχίζει να φτιάχνει ανενόχλητη το σπιτάκι της!!!


Μέχρι τώρα η παρουσία της Αστυνομίας στην εξέλιξη αυτή είναι μηδενική αφού δεν έχει επιβληθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ του θέματος!


Θα πρέπει να μας απαντήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου μαζί με την Περιφερειακή Διεύθυνση αλλά και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πως είναι δυνατόν σε μια τέτοια περίπτωση (εξαιρετικά ιδιάζουσα)να μην έχει κάνει καμιά ενέργεια και η οικοδομή αυτή να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί!!!


Πως είναι δυνατόν για παραβάσεις πολεοδομικές απλών πολιτών η Αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ να επεμβαίνει και να τους οδηγεί στη βάσανο τoυ αυτοφόρου και παράλληλα μια κρατική υπάλληλος με μια τέτοια σημαντική θέση  να ολοκληρώνει την παράνομη (σύμφωνα με την πολεοδομία) οικοδομή της;


Μήπως αυτό λέγεται ΔΙΑΚΡΙΣΗ ανάμεσα στους πολίτες;


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ...












ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 














Δεν υπάρχουν σχόλια: