Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

"Στέγνωσαν" οι τσέπες για την παραλιακή


Με άδεις τσέπες αποχώρησαν από τη σύσκεψη, που έγινε στην Αθήνα, οι φορείς της Σάμου, αφού οι αρμόδιοι υφυπουργοί τους ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να διατεθούν χρήματα για το έργο της παραλιακής, καταδικάζοντας τους κατοίκους της πόλης να ζουν με το φαινόμενο της πλημμυρισμένης -από νερά και λύματα- παραλιακής ζώνης!





Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο νομάρχης Σάμου, ο βουλευτής του νομού, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, καθώς και οι υφυπουργοί Οικονομίας, κου Αρναουτάκη και του υφυπουργού κ. Σηφουνάκη, που ενημέρωσαν πως σε αυτήν την φάση δεν πρόκειται να διατεθεί ούτε ένα ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης, απαξιώνοντας με αυτήν τους την απόφαση μια ολόκληρη πόλη και τους κατοίκους της, που θα πρέπει πλέον, μετά από την απόφαση της Κυβέρνησης, να ζουν σε μια πόλη που με το παραμικρό νοτιά θα αποκόπτεται στα δύο, με τον παραλιακό δρόμο να γεμίζει με λύματα και με νερά.




Όσον αφορά στην αντιπλημμυρική θωράκιση των περιοχών που επλήγησαν από τις φωτιές, από τα 2.100.000 που απαιτούνται, η Κυβέρνηση αποφάσισε να διαθέσει στη δ/νση Δασών το ποσό των 500.000 ευρώ.



http://www.armoniaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: