Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

«Δράση, Ενότητα, Προοπτική, για μια καλύτερη Σάμο» με τον Στέλιο Θάνο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Δράση, Ενότητα, Προοπτική, για μια καλύτερη Σάμο» είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Σάμου κ. Στέλιου Δ. Θάνου.

Το έμβλημά του συνδυασμού είναι ένα κλαδί ελιάς, διαχρονικό σύμβολο ενότητας και ειρήνης.
Τα τέσσερα φύλλα του κλαδιού παραπέμπουν στους δήμους της Σάμου που συγκλίνουν σε μια ενότητα. Μια ενωμένη Σάμος μπορεί να προοδεύσει.        

Επιλέξαμε αυτό το όνομα, αποτυπώνοντας με περιεκτικό τρόπο τους  τρεις «πυλώνες», πάνω στους οποίους θα βασίσουμε  την  νέα αναπτυξιακή προσπάθεια για το νησί μας.                      

«Δράση», συλλογική, συνεργατική, συντονισμένη και πάνω απ’ όλα αποτελεσματική, που θα στηρίζεται σε ευρύτερες συναινέσεις και σοβαρό στρατηγικό σχεδιασμό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε,  αρκεί να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας.               

«Ενότητα», γιατί όλοι ξέρουμε ότι αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε για το καλύτερο.
Για μια Σάμο μακριά και πέρα από κάθε είδους διαχωρισμό, γεωγραφικό ή κομματικό.                               

«Προοπτική», γιατί ο τόπος μας χρειάζεται εξωστρέφεια, ελπίδα, αισιοδοξία και όραμα για να πορευτεί στο μέλλον και να προοδεύσει. Μια κοινή πορεία σε μια προοδευτική κατεύθυνση.

Αξίζει τον κόπο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε, να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας μια καλύτερη Σάμο.
Όλοι μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: