Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει και η μαφία των δημοσιογράφων κ. Χατζηνικολάου!

Έκπληκτη όλη η Ελλάδα χθες το βράδυ παρακολούθησε την "κοκορομαχία" του παρουσιαστή, εκδότη, δημοσιογράφου κ.λ.π. του Alter και της Real News κ. Νίκου Χατζηνικολάου με τον κ. Τζωρτζάτο εκπρόσωπο των φορτηγατζήδων για τη γνωστή υπόθεση του κλειστού επαγγελματος του κλάδου. 
Αυτό που σίγουρα είμαστε σύμφωνοι με τον κ. Χατζηνικολάου είναι τα περί μαφίας που υπάρχει στο χώρο των επαγγελματιών. Αυτό που διαφωνούμε εμείς είναι πως δεν άφηνε με τίποτε να ακουστούν οι κραυγές του κ. Τζωρτζάτου και που ήταν κραυγές που αφορούσαν την μαφία στο χώρο των δημοσιογράφων και εδώ που τα λέμε δεν είχε άδικο. 
Επειδή κ. Χατζηνικολάου είπατε πως έχετε καταγγείλει τον χώρο αυτό με την καταγγελία σας στην γνωστή ιστορία του αγγελιόσημου, να σας πούμε πως δεν είναι μόνο αυτό. 
Ειναι και πολλά άλλα. 
Το βασικότερο όμως από όλα αυτά που δεν καταγγείλατε είναι η παρείτσα των ολίγων μεγαλοκονδυλοφόρων (που τα γράφουν άλλοι) όπου έχουν τεράστιες περιουσίες και στη πορεία έχουν χρησιμοποιήσει (πολλοί από αυτούς) αυτή τους τη "δύναμη" ως πολιτική ανέλκυση. Όλα αυτά πάνω στην πλάτη παιδιών που με 600 και 700 ευρώ βγαίνουν στους δρόμους με ένα μαρκούτσι και τρώνε τις μολότοφ που κανονικά έπρεπε να τρώτε εσείς! Δεν καταγγέλλετε την ΓΝΩΣΤΗ ομάδα της ΕΣΗΕΑ όπου εκεί εκτός από μερικούς δημοσιογράφους μπορεί να βρεις γιατρούς, κομμώτριες, καθηγητές, ηθοποιοί, κ.α. με γνώμονα μόνο του ότι έγραψαν ένα μονόστηλο σε μία από τις μεγάλες εφημερίδες "ρυθμιστές" της πολιτικής ζωής της χώρας μας. Σίγουρα είναι πολλά αυτά που θέλουμε να σας γράψουμε αλλά στεκόμαστε σε ένα! 
ΣΕ αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ και εσείς ...!
Ότι και στην δημοσιογραφική κοινότητα νταβατζής είναι η μαφία που υπάρχει και λυμαίνεται τον χώρο!
 Γαρυφάλλου Γιώργος Δημοσιογράφος (μικρός)


1 σχόλιο:

travakas είπε...

Πρέπει να πάρουμε χαμπάρι όλοι πως προσπαθούν να μετατρέψουν το κεφάλι του Νεοέλληνα σε πλυντήριο!!!Το σκηνικό που συμβαίνει στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης-ειδικά το τελευταίο καιρό-είναι πρωτοφανές..Φυσικά μιλώ για τα "παραθυράκια" με τα παπαγαλάκια τς κυβέρνησης!!!Καλούν κάποιον να μιλήσει,μόνο και μόνο για να τον κάνουν ρεζίλι και μέσα από ένα βομβαρδισμό ερωτήσεων-χωρίς να του αφήνουν χρόνο να πεί μια ολοκληρωμένη απάντηση-να περάσουν τη προπαγάνδα τους!Ειδήμων του συγκεκριμένου θέματος δεν είμαι,αλλά παρακολουθώντας τη χθεσινή συζήτηση,είδα το λαμόγιο το Χατζηνικολάου να κόπτεται για το άνοιγμα του επαγγέλματος για να χτυπηθούν τα λαμόγια που έχουν 50 και 60 άδειες....!Μα η αλήθεια είναι πως όταν ανοίξει το επάγγελμα οι μόνοι ωφελημένοι από όλο αυτό είναι αυτοί που έχουν τις 50 και 60 άδειες,αφού πολύ έυκολα θα μετατρέψουν την εταιρία τους σε Α.Ε.(και θα φορολογούνται μόνο με 20-24%,αν δεν κάνω λάθος),επίσης θα αγοράσουν και τις υπόλοιπες άδειες αυτών που έχουν 1 και 2, αφού το κόστος θα πέσει κατακόρυφα...!Το αποτέλεσμα...όλοι οι ιδιοκτήτες 1,2,3...αδειών θα γίνουν παραγιοί των Α.Ε.!!!Για μαλάκες μας περνάνε....αυτό είναι βέβαιο!!!