Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιώρ. Αβραμίδης...Αντιπεριφερειάρχης ή Περιφερειακός σύμβουλος;

Συνεχίζονται οι διεργασίες στα κόμματα για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Φυσικά υπάρχουν και διεργασίες ανάμεσα σε κάποια κόμματα για κοινή κάθοδο στις εκλογές αυτές με συνεργασίες αφού είναι τρομερά δύσκολο να βρεθούν τόσοι πολλοί υποψήφιοι από αυτούς που χρειάζονται.
Οι πληροφορίες μας έρχονται βροχή από όλες τις παρατάξεις και φυσικά τις αξιολογούμε και σας τις παρουσιάζουμε.
Από την μεριά του κόμματος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε επίπεδο Ικαρίας όλοι γνωρίζουν την από κοινού στήριξη (ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ. & ΣΥΡΙΖΑ) στο πρόσωπο του κ. Σταυρινάδη, ενώ σε επίπεδο Σάμου τα πράγματα είναι πιο συγκεχυμένα, αφού ενώ βρισκόμασταν πολύ κοντά σε συνεργασία του κόμματος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και του κ. Κατρακάζου, τα πράγματα μάλλον δείχνουν να αλλάζουν.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήταν πως ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Αβραμίδης θα ήταν υποψήφιος ως συνεργαζόμενος στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του κ. Κατρακάζου, αλλά φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν, αφού σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο κ. Αβραμίδης θα είναι είτε υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αν κατέβει ως υποψήφιος ο κ. Κωστής Αιβαλιώτης, είτε θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και τον κ. Παύλο Βογιατζή αν ο ΛΑ.Ο.Σ. τελικά συνεργαστεί μαζί τους.
Κάτι που δείχνει να αποδυναμώνει την "δυναμική" της δημοτικής υποψηφιότητας του κ. Κατρακάζου.
Θα δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: