Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου 22-09-2020


Αθήνα,  22 Σεπτεμβρίου  2010ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Περιοδεία Υποψηφίου Περιφερειάρχη
Βορείου Αιγαίου στο Νομό μας
 
          Τετραήμερη περιοδεία πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες στο Nομό μας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής. Ειδικότερα, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε τον Μαραθόκαμπο και το Καρλόβασι, ενώ την επόμενη μέρα ο κ. Γιακαλής επισκέφτηκε με τον βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Βαρδίκο, τους Μυτιληνιούς και το Βαθύ. Το Σαββατοκύριακο μετέβησαν στην Ικαρία, όπου επισκέφτηκαν τον Άγιο Κήρυκο, τον Εύδηλο και τις Ράχες, καθώς και στους Φούρνους, όπου πραγματοποίησαν ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες σε πολίτες και στελέχη των τοπικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
          Η περιοδεία αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη -γνωριμίας- του επί σειρά ετών Δημάρχου Μυτιλήνης κ. Γιακαλή με τους πολίτες των νησιών μας. Από την πλευρά του ο βουλευτής επεσήμανε στην ομιλία του, ότι θα σταθεί αρωγός στον αγώνα του κ. Γιακαλή για να είναι ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης του Βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: