Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει!

Φαίνεται πως η νομενκλατούρα του ΠΑΣΟΚ θίγεται...!

Τον τελευταίο καιρό πολλά από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ δυο (2) δημοσιογράφων στη Σάμο έχουν θίξει ένα κύκλωμα ανθρώπων που έχουν αξιώσεις και οραματίζονται την εξουσία και μάλιστα "έβραζε" πάρα πολύ καιρό το καζάνι αυτό, φτάνοντας στην αλήτικη και με ύβρεις αλλά και απόπειρα ξυλοδαρμού το περασμένο Σάββατο, επίθεση στον Γιάννη Νέγρη!
Όλα αυτά τα ρεπορταζ που έχουν φέρει μια "ταραχή" σε ανθρώπους όπου τα τελευταία χρόνια στη Σάμο, έχουν δημιουργήσει την δικιά τους "ατσάλινη" αλυσίδα.
Άνθρωποι και εξουσία που δεν προέρχεται ΜΟΝΟ από το Λιμενικό Σώμα, αλλά είναι και άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Λιμενικό Σώμα, τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, την Νομαρχία Σάμου, τον Δήμο Βαθέος και κάποιους άλλους χώρους και θεσμούς, για να πάρουν τα ηνία της εξουσίας στα χέρια τους!
Φαίνεται πως τους χαλάσαμε την μανέστρα, μιας και οι αποκαλύψεις για την δράση κάποιων, δείχνει να έχει απήχηση στον απλό πολίτη και αντιλαμβάνονται πως έχουν χάσει τον έλεγχο!

Μέσα σε αυτούς είναι και οι "άλλοι" που είναι Ο.Φ.Α. και τη μια το παίζουν δεξιοί, την άλλη αριστεροί και έχουν ως στόχο, μόνο τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα...!


ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΌΜΟ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Εμείς αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσι έτσι, γιατί πιστεύουμε πως ακόμα υπάρχει κράτος, πιστεύουμε πως ακόμα λειτουργούν οι θεσμοί και αν κάνουμε πίσω τότε φανταστείτε τι έχει να πάθει ο απλός πολίτης!

Ο πολίτης της Σάμου που νιώθει καλά στο πετσί του ποιοι και πως εξουσιάζουν το νησί!

Αυτό που έχουν ως εργαλείο είναι το στήσιμο μπροστά στην κάλπη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: