Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου ο πρ.Βουλευτής Θαλασσινός Θαλασσινός





Με τα ονόματα έξι υποψηφίων στις αποσκευές του, οι οποίοι και θα πλαισιώσουν το συνδυασμό «Αγώνας για τα νησιά μας», αναχωρεί σήμερα απ’ τη Λήμνο ο Παύλος Βογιατζής για Σάμο και από εκεί θα ταξιδέψει στη Χίο, έχοντας σε όλες τις επισκέψεις τον ίδιο σκοπό: να κλείσει μέσα στη βδομάδα τις υποψηφιότητες των προσώπων απ’ τα άλλα νησιά πλην της Λέσβου, με τα οποία θα τρέξει την προεκλογική περίοδο διεκδικώντας την ψήφο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Ο νυν έπαρχος Λήμνου, Δημήτρης Σάραγκας, είναι ο μόνος παλιός συνεργάτης του Παύλου Βογιατζή που φαίνεται να μετάσχει απ’ τη Λήμνο στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, που όλα δείχνουν να διατηρεί την ίδια επωνυμία με την οποία επιτυχώς πορεύτηκε ο κ. Βογιατζής στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λέσβου: «Αγώνας για τα νησιά μας». Μόνο που τα νησιά, αντί των τριών του νομού Λέσβου, διευρύνονται σε 10, υπολογίζοντας, όπως ο ίδιος ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέφερε, και τη Θύμαινα, απέναντι απ’ τους Φούρνους.
Στη Λήμνο ο κ. Βογιατζής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε τον κ. Σάραγκα και πέντε ακόμη νέα πρόσωπα, ώστε στο ψηφοδέλτιό του να έχει το ανώτατο όριο υποψηφίων που μπορεί να έχει για το νησί, δηλαδή έξι. Απ’ τη Λήμνο, θυμίζουμε, θα εκλεγούν τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι κι ως υποψήφιοι μπορεί να είναι ακόμη 50% περισσότεροι, δηλαδή ακόμη δύο.

Θαλασσινός και Λυμπέρης
Αεροπορικώς θα μεταβεί σήμερα το πρωί απ’ τη Λήμνο στη Σάμο ο κ. Βογιατζής, όπου έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με πρόσωπα που θα μετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του, που θυμίζουμε πως έχει τη στήριξη της Ν.Δ..
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βογιατζής έχει καταλήξει στην υποψηφιότητα αντιπεριφερειάρχη που δε θα χρειαστεί σταυρό, στο όνομα του τέως βουλευτή και παλιού αυτοδιοικητικού στελέχους στη νομαρχία Σάμου Θαλασσινού Θαλασσινού, ενώ ο νυν δήμαρχος Καρλοβασίων, Παναγιώτης Λυμπέρης, θα μπει με το ίδιο ψηφοδέλτιο στη μάχη του σταυρού.
Μόλις κλείσει το ψηφοδέλτιο της Σάμου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα μεταβεί στη Χίο, όπου ήδη έχει ολοκληρωθεί - τουλάχιστον στο σχεδιασμό του κ. Βογιατζή - ο συνδυασμός, δίχως όμως και να έχει αποφασίσει ο ίδιος ποιος θα οριστεί ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την ενότητα της Χίου.
Στόχος του κ. Βογιατζή είναι μέσα στη βδομάδα, που άρχισε χθες με την επίσκεψη στη Λήμνο, να ξεκαθαρίσει το τοπίο των υποψηφιοτήτων σε όλα τα νησιά, πλην της Λέσβου, όπου υπενθυμίζουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου θα στείλει συνολικά 18 συμβούλους.
πηγή εμπρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: