Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Που είναι το Λιμεναρχείο της Σάμου; Βόλτες των Τούρκων στις ελληνικές παραλίες μας υπό τους ήχους τούρκικων τσιφτετελιών!!!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κράτος και αν....και που εφαρμόζονται οι νόμοι.
Πως είναι δυνατόν δηλαδή το Λιμεναρχείο της Σάμου να σταματά μια βαρκούλα που πάει να κάνει καθετή και να υποβάλλει τον ψαρά σε αλκοτέστ και από την άλλη καθημερινά οι Τούρκοι να κάνουν περιηγητικές βόλτες με τα τούρκικα ιστιοφόρα χωρίς κανείς να τους ενοχλεί.
Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πολιτών που έχουν ζητήσει εξηγήσεις από το Λιμεναρχείο της Σάμου χωρίς να πάρουν καμία απάντηση.
Δηλαδή πως μπαίνουν ανενόχλητοι οι Τούρκοι στις ελληνικές παραλίες χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες!
Ειδικά στις παραλίες του Ποσειδωνίου, της Ψιλής Άμμου, του Κλήματος της Μουρτιάς, της Λέκκας κ.α. υπάρχουν αναφορές πως φτάνουν ακόμα και στο σημείο να κάνουν το μπανάκι τους, να πίνουν το καφεδάκι τους, μέχρι και να τραπεζώνονται χωρίς να επεμβαίνει κανείς.
Αντίθετα αν τολμήσει ένα ελληνικό σκάφος να πλησιάσει τα τουρκικά παράλια αμέσως εμφανίζεται η τουρκική περίπολος και οι συνέπειες μπορεί να είναι και άσχημες για τους επιβαίνοντες!


Αναρωτιόμαστε δηλαδή αν έχουμε γίνει τόσο ξέφραγο αμπέλι και κανείς δν έχει την ικανότητα να τηρίσει τους νόμους.


Δείτε 2 χαρακτηριστικά Βίντεο όπου οι Τούρκοι κάνουν ανενόχλητοι την βόλτα τους στην περιοχή Μερτζίκι υπό τους ήχους (στη διαπασών) τούρκικων καρσιλαμάδων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: