Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...!!! Η Σάμος μόνο 5 ημέρες την εβδομάδα με ακτοπλοϊκή σύνδεση...!

Δυστυχώς φτάσαμε και πάλι στο σημείο που πριν από 40-50 χρόνια, αυτός ο τόπος για να τον επισκεφθεί κάποιος ταξιδιώτης θα έπρεπε να περιμένει συγκεκριμένες ημέρες για να το κάνει αυτό αφού δεν υπήρχε καράβι σε καθημερινή βάση!
Το ίδιο και για έναν Σαμιώτη, που για να ταξιδέψει στον Πειραιά έπρεπε να περιμένει μέρες για να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι!
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο αυτή η κατάντια να έχει αυτή την εξέλιξη, επί της κυβερνήσεως του ΠΑ.ΣΟ.Κ από το οποίο ΠΑ.ΣΟ.Κ. πέρυσι την άνοιξη είναι το που "έκραζε" (ως αντιπολίτευση τότε) την αντίστοιχη κυβέρνηση της Ν.Δ. που προστάτευε έναν τύπο νταβατζή "πουράκια" και έκανε ότι ήθελε ένα ολόκληρο υπουργείο! 

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους διάφορους πολιτικάντηδες που φέρνουν και φτάνουν σε αυτό το σημείο μια μεγάλη ακριτική περιοχή και εγκλωβίζουν τους πολίτες αυτού του τόπου κάνοντας τα χατίρια των εφοπλιστικών και επιχειρηματικών συμφερόντων!

Ενώ λοιπόν ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ για την δρομολόγηση αυτών των ΑΓΟΝΩΝ γραμμών σε καθημερινή βάση, αυτοί γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια αυτές τις παροχές για τον Έλληνα πολίτη και κόβουν στη Σάμο και την Ικαρία, την καθημερινή τους ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Σε όλα αυτά που συμβαίνουν το 2010 σε αυτό τον τόπο, κανείς από τους πολιτικούς δεν αντιδρά ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο!!!

Ούτε βέβαια και ο Βουλευτής κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος, ούτε ο Νομάρχης κ. Κάρλας, ούτε η Περιφερειάρχης κα Θεολογίτου, ούτε καν οι Δήμαρχοι αυτού του Νομού...!

Ο κοσμάκης λοιπόν θα περιμένει τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  δημάρχους (μέχρι τώρα) κ.κ. Θάνο, Κατρακάζο, Μαυρατζώτη, αλλά και τους υποψηφίους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Βογιατζή, Γιακαλή, Θαλασσινό κ.α. να ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ και να καταδικάσουν αυτή την τακτική της κεντρικής εξουσίας που αφήνουν μετέωρο έναν ολόκληρο τόπο.


Θα πρέπει να εξηγήσουν με σαφήνεια τι θα πράξουν και τι προτείνουν για να τελειώνει δια παντός αυτή η ΚΟΡΟΙΔΙΑ...!


Με δεδομένο ότι τον Νοέμβριο που μας έρχεται τα αεροπορικά δρομολόγια για την Σάμο από 5 σε καθημερινή βάση μειώνονται σε 3, τότε τα πράγματα φαίνεται πως εξελίσσονται πολύ δυσοίωνα! Αριθμητικά π.χ. και για 2 ημέρες την εβδομάδα (τουλάχιστον), θα έχουν την "πολυτέλεια" το νησί να το επισκέπτονται μόλις 150 με 200 άτομα!!!


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: