Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οργανωθείτε!!! Έρχονται και εδώ 4.500 τουρίστες!!!

Κάτι ανάλογο θα γίνει αύριο και  το Σάββατο στη πόλη της Σάμου όπου θα αποβιβαστούν 4500 τουρίστες με την άφιξη 2 μεγάλων κρουαζιερόπλοιων.
Έχει δημιουργήσει άραγε η Δημοτική αρχή, ο ΟΤΟΝΑΣ, ο Εμπορικός Σύλλογος ή κάποιος άλλος φορέας κάποιο σχετικό οργανόγραμμα για την καλύτερη διαμονή των τουριστών στο νησί μας; 

Στην Κρήτη έξι κρουαζιερόπλοια


«Πλημμύρισε» από τουρίστες σήμερα το Ηράκλειο μετά την άφιξη στο λιμάνι της πόλης έξι κρουαζιερόπλοιων, που μετέφεραν περίπου 7.000 άτομα.

Επί ποδός βρίσκονταν από το πρωί τόσο ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου όσο και οι έμποροι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους τουρίστες.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Μανόλης Κουμαντάκης, απηύθυνε πρόσκληση στους εμπόρους της πόλης να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να μείνουν οι επισκέπτες με τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Έτσι, περισσότερα από 200 καταστήματα, προκειμένου να τονώσουν την εμπορική κίνηση και να αυξήσουν τα έσοδά τους, δεσμεύτηκαν να προβούν σε εκπτώσεις και προσφορές στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων. Τα τέσσερα από τα πλοία θα αποπλεύσουν το μεσημέρι και τα δύο το απόγευμα.

ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: