Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Που είναι οι 2 εμπλεκόμενοι σύλλογοι για το θέμα της διπλοδρόμησης στην Καλλιστράτους;

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε από σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου θα δίνονταν στη κυκλοφορία η οδός Καλλιστράτους με διπλοδρόμηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εφαρμογή του μέτρου.
Από αυτά που γνωρίζουμε από μέρα σε μέρα το θέμα θα έχει τελειώσει και ο Δήμος Βαθέος εξετάζει το θέμα με την Επιτροπή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως στις διεργασίες αυτές δεν συμμετέχουν οι ΑΜΕΣΑ εμπλεκόμενοι κάτοικοι με τους συλλόγους τους, της περιοχής Καλαμίου, Αγ. Παρασκευής, Νησί, Γαλάζιο, Ασπροχόρτι αλλά και άλλες περιοχές.
Είναι ο μοναδικός δρόμος πρόσβασης και μέχρι τώρα δεν έχει απασχολήσει τους 2 συλλόγους για έστω μία από κοινού σύσκεψη ώστε να δώσουν την δική τους άποψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το απόγευμα για το θέμα θα συνεδριάσει ο σύλλογος της περιοχής Καλάμι για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, ενώ για τον Σύλλογο "Αγ. Παρασκευή - Νησί" δεν υπάρχει καμία απολύτως ευαισθησία, παρόλο που αφορά και τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: