Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτή την ώρα παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή Μερτζίκι και το Λιμεναρχείο δεν επεμβαίνει εδώ και 1μιση ώρα....!!!!!!!

Που βλέπετε κ. Λιμενάρχα αποκατάσταση του χώρου;

Ενώ έχει ενημερωθεί με καταγγελία το Λιμεναρχείο της Σάμου από το πρωί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βαθέος κ. Χατζημιχάλη για παράνομη εξόρυξη και μπάζωμα του αιγιαλού που γίνεται στην περιοχή Μερτζίκι στο Τ.Δ. Παλαιοκάστρου ο εργολάβος συνεχίζει να κάνει εργασίες εκεί ακόμα και τώρα!
Στις 5:45μ.μ. ενημερώσαμε (κα Μαριέλη) το Λιμεναρχείο της Σάμου ότι ο εργολάβος που κάνει τις εργασίες εκεί, βρίσκεται στο σημείο και εξακολουθεί να κάνει παράνομες εργασίες. Στο σημείο μάλιστα τους ενημερώσαμε πως βρίσκεται ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκάστρου και φωτογραφίζουν το γεγονός!
Μας είπαν πως θα ενημερώσουν το Λιμενικό Σταθμό Πυθαγορείου και θα πάνε με περιπολικό στο σημείο.
Στις 6:04 μ.μ. καλέσαμε το Λιμενικό σταθμό του Πυθαγορείου και μας είπαν πως έχει χαλάσει το περιπολικό του Σταθμού και το έχουν στείλει για σέρβις!!!!!!
Όταν τους είπαμε να πάει πλωτό σκάφος μας δήλωσαν πως δεν έχουν και θα πρέπει να πάει από το Κεντρικό Λιμεναρχείο!
Στις 6:09 μ.μ. καλέσαμε το Λιμεναρχείο τους ενημερώσαμε και μας είπαν πως θα διασταυρώσουν όλα αυτά με το σταθμό του Πυθαγορείου και θα πάνε με δικό τους περιπολικό!
Στις 6:32μ.μ. ξανακαλούμε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Σάμου και μιλώντας και πάλι (κ. Καποτά) μας ενημερώνουν ότι έχουν άλλες 2 καταγγελίες από το πρωί και πήγαν στο σημείο μαζί με την Κτηματική Υπηρεσία έκαναν αυτοψία και περιμένουν το πόρισμα!
Όταν τους ζητήσαμε να πάνε στο σημείο για να καταγράψουν επ' αυτοφόρω τις εργασίες που γίνονται αυτή την ώρα εκεί, μας δήλωσαν πως δεν το κρίνουν σκόπιμο να επέμβουν για την ίδια δουλειά!
Στο τέλος ο αξιωματικός που μιλούσαμε μας δήλωσε (με μεγάλη μας έκπληξη) πως όλη αυτή την ώρα δεν είχαν καταλάβει κάτι τέτοιο και νόμιζαν ότι ζητούσαμε μια απλή αυτοψία!!!!!!!!!!!!!!!


Στις 6:47μ.μ. μας καλεί στο τηλέφωνο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Σάμου (κ. Καποτάς) και μας ενημερώνει ότι σε συνεννόηση που είχαν με τον κ. Λιμενάρχη τους είπε πως ίσως οι εργάτες της εταιρίας που κάνουν τις εργασίες εκεί να κάνουν κάποιες εργασίες αποκατάστασης του χώρου από τις ζημιές που έχουν κάνει στο σημείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σε όλα αυτά τα απίστευτα που συμβαίνουν τους λέμε πως αν πράγματι κάνουν έργα αποκατάστασης τότε θα πρέπει να έχουν κάποιο έγγραφο ή μελέτη αποκατάστασης που θα τους έχει προσκομίσει το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Σάμου και θα πρέπει να το ζητήσουν!
Τότε ο αρμόδιος λιμενικός μας είπε πως σε λίγη ώρα θα πάνε στο σημείο...!
Δηλαδή μετά από 1 μιση ώρα!!!
Αθάνατο Ελληνικό Κράτος!


























Φωτογραφίες Γιάννης Νέγρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: