Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Το δικό μας Blog νιώθει περήφανο που νίκησε εδώ στη Σάμο,τους... υποτίθεται "διανοούμενους" & "ειδικούς" στο φιάσκο της γρίπης των χοίρων!!!

Ακόμα εδώ στη Σάμο (αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα) δεν έχει απολογηθεί κανένας γιατρός γι' αυτό το φιάσκο που στήθηκε με το σύνολο σχεδόν του κόσμου να τρέχει πέρυσι τον χειμώνα να κάνει το εμβόλιο για την "Μαϊμού" γρίπη των χοίρων!!!

Ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε από την αρχή σε αυτό το φιάσκο, παρόλο που ήταν πολύ "λεπτό" θέμα και αφορούσε θέμα υγείας, αλλά τελικά βγήκαμε αληθινοί!



Μάλιστα κάποιοι μας "επιτέθηκαν" για αυτή μας την τακτική, αλλά τώρα έχουν λουφάξει!
Τώρα αποδεικνύεται ότι αυτοί συμμετείχαν στην προσπάθεια που έκανε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να εμβολιάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με τοξικούς παράγοντες!
Στην Ελλάδα δόθηκαν 12.000.000. εμβόλια, όπου από αυτά χρησιμοποιήθηκαν γύρω στις 400.000!
Στη Σάμο σύμφωνα με υπολογισμούς που έχουμε κάνει χρησιμοποίησαν αυτό το εμβόλιο γύρω στα 1000 άτομα και συμμέτοχοι σε αυτό ήταν και πολλοί γιατροί.
Όλα αυτά τα γράφουμε για κάποιους που μέσα από κάποια ιατρικά, παραϊατρικά και πολιτικά γραφεία αναφέρονται στην αξιοπιστία μας σαν Blog...!
Ας απολογηθούν πρώτα γι' αυτό το φιάσκο και μετά ας μιλήσουν για εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: