Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ Σάμου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου


ΣΑΜΟΣ  29/8/2010                                                     
ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο κ. Καρατζαφέρη Γεώργιο
Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αϊβαλιώτη Κωστή
M.M.E.
                                                                  
                                                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Νοσοκομείο Σάμου

            Στις 22 Απριλίου 2009 ο τότε Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργος Παπανδρέου, εξερχόμενος από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Ξέρω ότι το προσωπικό αυτού του νοσοκομείου, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας μας, οι νοσηλευτές, οι γιατροί, οι διοικητικοί υπάλληλοι, δίνουν μια μεγάλη μάχη, με θυσίες, για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν, να βοηθήσουν τους ασθενείς, τον κόσμο που έρχεται για να βρει ακριβώς αυτή την περίθαλψη.
Έχουν, όμως, να αντιμετωπίσουν αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα με μια κυβέρνηση που τους έχει εγκαταλείψει. Μια κυβέρνηση, που έχει εγκαταλείψει την υγεία, έχει εγκαταλείψει τις υποδομές, έχει εγκαταλείψει το προσωπικό.
Είναι απαράδεκτο, ένα νοσοκομείο να μην έχει το απαραίτητο νοσηλευτικό ή ιατρικό προσωπικό, να μην έχει βασικά μηχανήματα για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ή για άλλα χειρουργεία, να μην έχει λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, που υπάρχει εδώ και χρόνια, λόγω έλλειψης προσωπικού ή εξαιτίας κάποιων τεχνικών λαθών»
Σήμερα 16 μήνες μετά και 1 ½ μήνα πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος της διακυβέρνησης της χώρας από το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, χαρίζουμε αυτές τις δηλώσεις στον Βουλευτή της Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο και σύντροφό του στην ίδια πολιτική παράταξη, αλλά και στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου που έχει τοποθετηθεί, επίσης από την ίδια κυβερνητική παράταξη.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού και έφτασαν στο σημείο να ασκούν την ίδια πολιτική που κατήγγειλαν.
Παρόλο που εξυπηρετούνται από αυτό το νοσοκομείο η Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Πάτμος, Λέρος & Λειψοί, το άφησαν χωρίς αξονικό τομογράφο, χωρίς ακτινολογικό μηχάνημα και χωρίς μαστογράφο, ενώ οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι πιο τραγικές και από την χειρότερη κυβέρνηση που υπηρέτησε την υγεία.
Έκαναν ένα νοσοκομείο να υπολειτουργεί και με την διοίκησή της να αντιμετωπίζει αυτά τα τεράστια προβλήματα με ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ που αναμένουμε να εκδώσει μετά και την εντολή από τον Βουλευτή τους.
Οι «άγονες πολιτικές» έγιναν πράξη και από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ





 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ                                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΖΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: