Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Και αύριο γενική επιφυλακή! Μεγάλη προσοχή απ' όλους μας!


ΣΗΜΑ
ΑΜΕΣΟ

Την 23-08-2010
Κατηγορία κινδύνου για πυρκαγιά
σε Σάμο-Ικαρία-Φούρνους
 4
Κατηγορία Κινδύνου 4 (Πολύ Υψηλή)
Ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα υψηλός.
Ο αριθμός των πυρκαγιών πιθανόν να είναι αρκετά μεγάλος αλλά, το κυριότερο, κάθε πυρκαγιά μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις εφόσον ξεφύγει από την αρχική προσβολή.

Φωτόπουλος Κων/νος 

Αυτές τις ώρες λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή μας ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ βρίσκονται επί ποδός κάνοντας συνεχείς περιπολίες σε όλους τους αγροτικούς, επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.
Επίσης περιπολίες γίνονται από όλη την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και αυτοκίνητα του Στρατού.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πολιτική Προστασία σε αυτή την γενική κινητοποίηση  συμμετέχουν επίσης η Αστυνομία, η Αγροφυλακή, το Δασαρχείο, Οι Θηροφύλακες, το Λιμεναρχείο (από θαλάσσης), το Ναυτικό Κλιμάκιο (με το παρατηρητήριό του), η Πολεμική Αεροπορία (4ος ΣΑ) και η ΕΥΠ.
Οφείλουμε ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για αυτή τους την ευαισθησία και είμαστε σίγουροι πως παρόλο που σήμερα και αύριο ο νομός είναι σε επικινδυνότητα στο βαθμό 4 όλα θα κυλήσουν ομαλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: