Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η ηρωϊκή αντίδραση 3 πολιτών έσωσε τη ζωή ενός κολυμβητή που κινδύνευε!

Θρίλερ χθες το μεσημέρι μπροστά στο Λιμεναρχείο της Σάμου!

Σε κίνδυνο βρέθηκε χθες το μεσημέρι ένας κολυμβητής στη Σάμο όταν ξαφνικά εκεί που κολυμπούσε τον παρέσυραν τα ρεύματα και οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στη περιοχή και παραλίγο αυτό να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.
Γύρω στις 2 το μεσημέρι ο 75 χρονος, κολυμπούσε στην πλαζ "Ροδίτσες" και  ξαφνικά οι περαστικοί που περνούσαν από την περιοχή άκουσαν τις φωνές του που καλούσε σε βοήθεια.
Τότε ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Σάμου κ. Μιχάλης Καραβασίλης που περνούσε από εκεί χωρίς να χάσει λεπτό έπεσε στη θάλασσα και τον ακολούθησαν και άλλοι 2 νεαροί, όπου έσπευσαν κοντά στον υπερήλικα που κινδύνευε και με υπεράνθρωπη προσπάθεια τον βοήθησαν να κρατηθεί στο νερό.
Παράλληλα ένα εθελοντικό αλιευτικό σκάφος μαζί με τον χειριστή του και έναν λιμενικό, πήγαν κοντά στους 4 άνδρες και με την βοήθεια ενός σχοινιού τους τράβηξαν έξω και μπροστά στο Λιμεναρχείο όπου εκεί ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον 75 χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σάμου.
Το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού δυστυχώς άργισε πάρα πολύ να σπεύσει στο σημείο κάτι που προκάλεσε και τις διαμαρτυρίες πολλών αυτοπτών μαρτύρων αφού έφτασε στο σημείο (σε μια απόσταση 800 μέτρων) όταν πια είχαν βγάλει στην αμμουδιά τους 4 άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: