Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Δήμος Βαθέος αλλιώς αν περιμέναμε τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου ζήτω που καήκαμε

Χθες το μεσημέρι σε ραδιοφωνική εκπομπή στον 2000 fm ,και κατά την διάρκεια της εκπομπής ενημερώσαμε τον Αντιδήμαρχο Θοδωρή Κοχλιό για το σκουριασμένο φρεάτιο που βρίσκεται στη παραλιακή.


Καθημερινά πολλοί παραθεριστές έπεφταν μέσα ,και το Λιμενικό Ταμείο για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή ευαισθησία ακόμη και σε αυτή την αντικατάσταση ενός φρεατίου.
.
Δεν είναι τυχαία και η απαξίωση των πολιτών προς το ανύπαρκτο Λιμενικό Ταμείο και την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος από τον Πρόεδρο της Χρήστο Σαπουνά.Όλο παραιτείται και όλο παραμένει στη θέση του κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος αντικατέστησε το σκουριασμένο φρεάτιο.Πολλές φορές αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι χαρτογιακάδες είναι οι ποιο άσχετοι άνθρωποι οι οποίοι επιλέγονται από τους κομματικούς χώρους που ανήκουν χωρίς να διαθέτουν κανένα άλλο προσόν στις ποιο ακατάλληλες θέσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: