Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ"

Ο Νομάρχης Σάμου κ. Μανώλης Κάρλας στις 2 τελευταίες προεκλογικές περιόδους του 2002 & του 2006 (πατώντας στον κάλο) υποσχόταν στον "κακόμοιρο" Κοκκαριώτη και ψηφοφόρο πως θα απομακρύνει το εργοστάσιο της ΔΕΗ βάζοντας και στοιχημα γι' αυτό.
Μάλιστα αυτή του την προσδοκούμενη "επιτυχία" την είχε εντάξη και στα προεκλογικά του φυλλάδια...!

Ήταν τόσο μεγάλη η πολιτική του θρασύτητα που τους έλεγε μάλιστα ότι θα μεταφέρει αυτό το εργοστάσιο στον τόπο καταγωγής του!!!


Κάτι που δεν μπορούσε να κάνει, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τακτικές υποβάθμισης του χωριού του!


Πέρασαν 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και όπως βλέπετε και εσείς περνώντας από την περιοχή του Κοκκαρίου το εργοστάσιο αυτό εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση του δείχνοντας πως ότι υποσχόταν ο κ. Κάρλας ήταν μόνο για να υφαρπάξει τα ψηφαλάκια των Κοκκαριωτών!!!


Ο απολογισμός λοιπόν είναι 8 χρόνια νομάρχης ο Μανώλης Κάρλας και 8 χρόνια οι Κοκκαριώτες με το "κόσμημα" πάνω από το κεφάλι τους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν εγακταστάθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κοκκάρι,τότε που το χωριό ήταν ενα ψαροχώρι όλοι το δέχθηκαν και φυσικά τα προνόμια που τους έδινε κάτι τέτοιο.(Ξέρετε ότι μοριοδοτείται κάποιος που μένει σε περιοχή που είναι εργοστάσιο της ΔΕΗ από άλλον σε διορισμούς της ΔΕΗ?)Τώρα που αναπτύχθηκε ο τουρισμός ενοχλεί.Δεν τους ενοχλεί η βρωμιά,η εκμετάλευση και η κλεψιά που κάνουνε όλοι τους στους τουρίστες προσφέροντας αμφιβόλου ποιότητες υπηρεσίες σχετικά με τις υπεραυξημένες τιμές που έχουν στα δωμάτιά τους και στα φαγητά τους,τους ενοχλεί δήθεν ο καπνός του εργοστασίου.Δεν τους ενοχλεί η "σκατίλα" από τον δήθεν βιολογικό που έχουνε που πέρνουνε δρόμο όλοι οι τουρίστες τους ενοχλεί ένα εργοστάσιο που όπου κι αν πάει θα ρυπαίνει.Δεν γίνεται διαφορετικά.Εκτός αν δεν θέλουνε ρεύμα.Νομίζω ότι ο τουρίστας προτιμάει να βλέπει μία καμινάδα παρά σακούλες ,σκουπίδια,να μυρίζει σκατίλα και βοθρίλα.Ας τελειώσει αυτη η καραμέλα με την ΔΕΗ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Φίλε/η μου ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ένα θέμα με το άλλο!
Επειδή το άρθρο αναφέρει για την ΔΕΗ και την τακτική των πολιτικών εσύ πολύ έυκολα πας από το ένα θέμα στο άλλο.
Μάλλον δεν μένεις στο Κοκκάρι......
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις (με το χέρι στην καρδιά) αν θα έμενες εσυ και τα παιδιά σου δίπλα σε ένα τέτοιο εργοστάσιο...