Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

Πράξη βαρβαρότητας

Θύμα βαρβαρότητας  έπεσε ένα άλογο στην περιοχή της Λέκκας, ένα συμβάν που συνδέεται με μια άλλη τραγική ανθρώπινη ιστορία.....

Ήταν πριν δύο χρόνια, ανήμερα της Παναγίας, όταν ένας 22χρονος τότε  νέος προσέκρουσε με τη μηχανή του σε τοίχο. Το αποτέλεσμα ήταν να καθηλωθεί στο κρεβάτι για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο νεαρός, πριν πάθει το ατύχημα, είχε στην κατοχή του ένα κόκκινο άλογο, το οποίο φρόντιζε και αγαπούσε ιδιαίτερα.

Μετά το ατύχημα οι γονείς του  παρέδωσαν το άλογο σε κάποιον κάτοικο της Λέκκας για να το προσέχει, ενώ μεγέθυναν μία φωτογραφία του αλόγου, που την έδειχναν στον άτυχο νεαρό, ο οποίος, όπως λένε οι γονείς του,  στην εικόνα και μόνο του αγαπημένου του αλόγου εμφάνιζε σημάδια θετικής αντίδρασης.

Πριν λίγες ημέρες, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα του αλόγου, πήγε το τάισε, το έδεσε και στη συνέχεια έφυγε, μία διαδικασία που ακολουθούσε καθημερινά. Την επόμενη, όμως, ημέρα, όταν πήγε και πάλι στην περιοχή βρήκε το άλογο απαγχονισμένο.

Αρμόδια για το συμβάν ήταν η κτηνιατρική υπηρεσία και στην περιοχή κλήθηκε ο κτηνίατρος, κ. Παριανόπουλος, που έκανε λόγο για ανθρώπινη παρέμβαση.

«Το άλογο ήταν δεμένο στα πίσω πόδια, με κόμπο και υπάρχουν σημάδια πως ο πνιγμός του ήταν επακόλουθο ανθρώπινης παρέμβασης. Το άλογο «σκοινιάστηκε», έπεσε σε ένα μικρό γκρεμό και κρεμάστηκε», είπε ο κ. Παριανόπουλος και πρόσθεσε: «.Πρόκειται για μια υπόθεση, που συνδέεται με μια άλλη θλιβερή ιστορίας μιας οικογένειας του νησιού μας. Αν συνδέσεις αυτές τις 2 υποθέσεις, η ιστορία είναι τραγική».

Ο κ. Παριανόπουλος έκανε λόγο για πράξη βαρβαρότητας και είπε πως το θηλυκό άλογο, ηλικίας 9 ετών, βρέθηκε στην περιοχή Στενούρας της Λέκκας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η οικογένεια του νέου κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.


http://www.armoniaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: