Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο Νομάρχης Σάμου μας κάνει πλάκα;


Η Νομαρχία Σάμου έβγαλε πριν λίγες ημέρες ένα Δελτίο Τύπου που έλεγε πως ο Νομάρχης θα παραστεί στη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. για το μεγάλο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων με τον Νομό.
Όταν χθές αναρωτηθήκαμε στο ραδιόφωνο, πως θα συμμετάσχει σε αυτή τη συνεδρίαση αφού δεν υπάρχει σχετικό αίτημα εταιρείας για δρομολόγηση 2ου πλοίου διαβάζουμε σήμερα πως ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο "Ράδιο Αρμονία".
Συγκεκριμένα γράφει η ιστοσελίδα του "Αρμονία" ......"Aβέβαιη η συμμετοχή του νομάρχη στη συνεδρίαση του ΣΑΣ Ιουλ 27, 2010 «Ανοιχτή» αφήνει τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, που θα γίνει την Πέμπτη, ο νομάρχης Σάμου, λέγοντας πως θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρξει αίτημα δρομολόγησης δεύτερου πλοίου στο νομό.

«Αν υπάρξει πρόταση για τη Σάμο, εγώ και ο βουλευτής του νομού θα συμμετάσχουμε για την υποστηρίξουμε. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να παραβρεθούμε», είπε ο κ. Κάρλας στον «Αρμονία»"

Δηλαδή κ. Νομάρχα ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ;

Μήπως θεωρείτε ότι παράγετε έργο με αυτά που γράφετε;

Νομίζετε ότι ο πολίτης δεν γνωρίζει τις τακτικές σας αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: